Muhabbit

11 Yıldır Kullanılmamış Bitcoin Cüzdanı Aktifleştirildi!

Bilinmeyen bir Bitcoin cüzdanında, 11 yıl aradan sonra hareketlilik gözlemlendi.

Bilinmeyen bir Bitcoin cüzdanında, 11 yıl aradan sonra hareketlilik gözlemlendi.

Son günlerde sık sık karşılaştığımız pasif kripto para cüzdanlarının birden kullanılmaya başlanması, kripto para camiasında büyük merak uyandırmaya devam ediyor. Yaklaşık 20 milyon dolarlık servet sahibi kişi bilinmezken, gündemde konuyla ilişkili birçok spekülasyon haber de dolanmaya başladı.

Bu spekülasyon haberlerin en başında ise; cüzdan sahibinin yıllardır elinde tuttuğu BTC’lerden pek beklentisinin olmadığı yer alıyor.

Whale Alert tarafından paylaşılan verilere göre; 2010’dan bu yana hareketlilik olmamış Bitcoin cüzdanında, ilk kez hareketlilik görüldü. Bu cüzdanda ise toplamda 489 BTC bulunuyor.

Cüzdan Sahibi Yatırımını Tam 400.000 Kat Arttırdı!

BTC

İşin en ilginç detayı ise bu şanslı cüzdan sahibi 489 BTC’yi aldığında sadece 50 dolar ödemişti. Bugün ise cüzdanındaki 489 BTC, yaklaşık 20,2 milyon dolara tekabül ediyor. Bu da cüzdan sahibinin geçtiğimiz 11 yıl boyunca yatırımını 400.000 kat arttırdığı anlamına geliyor.

Ayrıca 489 BTC’lik bu cüzdanın geçmişi, 2011 Nisan ayında kripto para topluluğundan gizemli şekilde ayrılan Satoshi Nakamoto’nun aktif olduğu yıllara kadar uzanıyor. Durum böyle olunca, sektörde “Satoshi geri mi döndü?” yorumları yapılmaya başlandı.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version