Muhabbit

1inch ABD Kullanıcılarına Erişim Engeli Getirdi! Ayrı Platform Kurulacak!

ABD kaynaklı IP adreslerinin erişemediği merkezsiz platform, ABD için ayrı bir platform oluşturma aşamasında görünüyor.

1inch

1inch

Popüler merkezsiz borsa “aggregator” çözümü 1inch (1INCH), ABD’li kullanıcılarına erişim engeli getirmeye başladı.

ABD kaynaklı IP adreslerinin erişemediği merkezsiz platform, ABD için ayrı bir platform oluşturma aşamasında görünüyor.

1inch Bildirimi

Konu ile ilgili açıklama yapan 1inch yetkilisi, bugün itibarıyla ABD’li kullanıcıları uyaran yeni bir bildirimi devreye aldıklarını açıkladı.

Fonlama ile Yeni Platform Kurulacak

Seri B fonlaması ile birlikte 175 Milyon $’lık bir fon elde etmesi planlanan 1inch, 1inch Pro isimli yeni bir platform ortaya koyarak ABD kullanıcıları için özel bir aggregator hazırlayacak. Düzenleyici kuruluşların isteklerine ve beklentilerine göre oluşturulacak olan yeni platformun ABD kullanıcılarına özel olması bekleniyor.

Aggregator Pazar Payları

Rakipleri ile karşılaştırıldığında oluşan hacimlerin 2/3’üne sahip olan 1inch, en çok tercih edilen platformlar arasında liderliğini koruyor.

Regülasyonlara göre hazırlanacak olan 1inch Pro’nun KYC gereksinimi sunacağı düşünülürken, klasik platform ise sadece cüzdan adresi ile işlem yapılmasına izin veriyor. Bu noktada kullanıcıların klasik DeFi yapısından bir miktar uzaklaşacağı düşünülürken, 1inch tarafında tam olarak hangi adımların atılacağı bilinmiyor.

Platformun kendi tokeni olarak öne çıkan 1INCH yarım milyar $’ya piyasa değeri ile dikkat çekiyor. 1INCH token fiyatı ise 2.55 $ seviyelerinde bulunuyor.

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version