Muhabbit

1inch Likidite Madenciliği Programını Yarın Başlatıyor

DeFi platformu 1inch, yeni bir likidite madenciliği programı başlatıyor.

1inch

DeFi platformu 1inch, yeni bir likidite madenciliği programı başlatıyor.

Program kapsamında belirli havuzlara likidite sağlayan kullanıcılar 1INCH tokeni ile ödüllendirilecek. 9 Ocak itibarıyla başlatılan likidite madenciliği aşağıdaki pariteler için geçerli olacak.

ETH/1INCH, ETH/DAI, ETH/USDC, ETH/USDT ve ETH/WBTC.

Yeni program ile birlikte toplam token arzının yüzde 1’i likidite sağlayıcılara ödül olarak dağıtılacak. Etkinliğin toplamda 1 ay boyunca sürmesi planlanıyor.

Bir önceki likidite madenciliği programı ise sona ermiş durumda. katılımcılar tarafından toplamda 7.5 Milyon adet 1INCH token elde edilmiş durumda. Bu oran ise yıllık yüzde 300’lük bir orana tekabül etmekte.

Aralık ayının sonlarına doğru yönetişim tokenini dağıtan platform, Uniswap benzeri bir yöntemle, platformunu kullanan kullanıcılara token dağıtımını gerçekleştirmiş ve kullanıcılarını ödüllendirmişti.

Toplamda 13.896 farklı cüzdana gönderilen tokenler kullanıcılar tarafından paylaşılmıştı. Devam eden süreçte dönem dönem likidite madenciliği yoluyla dağıtımları sürdürecek olan platformun tokeni, önden gelen borsalarda da hızla listelenmişti.

1INCH an itibarıyla 1.29 $ seviyelerinden alıcı bulmakta.

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Telegram kanalımıza katılın

Son Yazılar

Exit mobile version