Muhabbit

2 Aralık’taki SEC Toplantısında Kripto Paralar Konuşulacak!

SEC, yapacağı toplantıda kripto para ve blok zinciri teknolojisini ele alacak.

sec

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), 24 Kasım 2021 tarihinde bir duyuru yayımladı. Yapılan duyuruya göre, 2 Aralık 2022’de gerçekleşecek olan Yatırımcı Danışma Toplantısı‘nda kripto paralar da konuşulacak. Kripto paralar “Yeni Teknolojiler Karşısında Yatırımcının Korunması ve Piyasa Bütünlüğünü Sağlanması” adlı panelin altında tartışılacak. SEC, 15 Kasım 2021’de toplantının halka açık olacağını duyurmuştu.

Kripto paraların konuşulacağı toplantıda; regülasyonlar, piyasa yapısı sorunları ve gelişmekte olan teknolojilerdeki riskler ana konular olacak. Ek olarak kripto para tabanlı ETF’lerin ve “stablecoin”lerin konuşulması da bekleniyor.

Kripto Paraların Konuşulacağı Saatler:

Toplantının kripto paralar için ayrılan kısmı 18:45 ile 20:45 saatleri arasında yapılması planlanıyor. Toplantının tamamı için açıklamalar 18:00’de başlayacak ve SEC’in web sitesindeki web yayınına dileyen katılabilecek.

SEC’in Jan VanEck’in spot ETF önerisinin reddetme kararı ve kripto para şirketleri ile alakalı sorular muhtemelen sorulabilir.

İlginizi Çekebilir ETF Nedir?

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberlerii

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz

Son Yazılar

Exit mobile version