Muhabbit

2. Avalanche Zirvesi Web3 Dünyasını Bir Araya Getirmeye Hazırlanıyor!

3-5 Mayıs, 2023 tarihlerinde Barselona’da gerçekleşecek olan Avalanche Zirvesi, seçkin konuşmacı listesiyle yıla damga vurmayı hedefliyor.

Yeni Boyut- avalanche summit 2

Bu yıl 2.si düzenlenecek olan Avalanche Zirvesi için kollar sıvandı. 3-5 Mayıs, 2023 tarihlerinde İspanya’nın Barselona şehrinde gerçekleşecek olan zirve, sektörün önde gelenlerinden oluşan seçkin konuşmacı listesiyle yıla damga vurmayı hedefliyor.

İlki 2022’de düzenlenen Avalanche Zirvesi layer-1 blockchainin arkasındaki ekip olan Ava Labs tarafından organize ediliyor. Zirvede Avalanche ekosisteminin renkli doğasını yansıtan bir dizi aktiviteye ev sahipliği yapan bir konferans gerçekleşecek. Konferansta 5 farklı programlama sahnesi, bir dekompresyon salonu ve çok daha fazlası yer alacak.

Avalanche Zirvesi Avalanche ekosisteminde yer alan yazılım geliştiricilere, araştırmacılara, ve yaratıcı ruhlara kapılarını aralayacak. Böylece Web3’nin bir sonraki jenerasyonunda yer alacak uygulamaları geliştirecek olan benzer fikirlere sahip farklı kitleler zirve kapsamında bir araya gelerek beyin fırtınası yapma şansını yakalayacak. Bunlara ek olarak Web3 topluluğu tarafından bir dizi yan etkinlik de zirve kapsamında gerçekleştirilecek. Yan etkinlikleri kaçırmamak için katılımcıların 1 Mayıs 2023’te Barselona’ya varması, dönüş tarihlerini ise 7 Mayıs 2023 olarak planlaması tavsiye ediliyor.  

Zirveye katılım gerçekleştirecek konuşmacılar arasında Ava Labs’ın Kurucusu ve CEO’su Emin Gün Sirer, TRM Labs Politika Danışmanı Isabella Chase, Amazon’un AWS Global Birimi Web3 Başkanı Jeff Hasselman, Hyperlane Yazılımcı İlişkileri biriminden Anett Rolikova, ve LayerZero Labs CEO’su ve Kurucu Ortağı Bryan Pellegrino yer alıyor.

İlk Avalanche Zirvesi 2022’ye Damga Vurmuştu

Yine Barselona’da, açık hava mimari müzesi Poble Espanyol’da gerçekleşmiş olan ilk zirveye 3,600 yazılım geliştirici, yatırımcı ve kripto para meraklısı katılmış, sektörde şimdiye kadar organize edilmiş en kapsamlı ve eşsiz etkinliklerden biri olarak dikkatleri üzerine toplamıştı.

Zirveye katılan kitlenin önemli bir kısmının kurumsal bir nitelik taşımasına rağmen etkinlik tipik bir finans konferansından oldukça farklı bir rota izlemişti. Ava Labs ekibi stratejik bir hamle olarak zirveyi öğlen başlatmış, kıyafet tercihlerini serbest bırakmış, enerjik bir DJ getirmiş ve sınırsız yiyecek-içecekle katılımcıların kalbini çalmıştı. Trader Joe’nun kurucu ortağı CryptoFish, zirveye dair “şimdiye dek katıldığım en iyi konferans” demiş, etkinlik boyunca iş yapıyormuş gibi değil de, yeni arkadaşlar ediniyormuş gibi hissettiğini belirtmişti.

İlginizi çekebilir: Avalanche Foundation, Türkiye’de Yaşanan Deprem İçin 1 Milyon Dolar Bağışladı!

Zirvenin 2.cisinin de ilkini aratmayacağı, aksine bir önceki etkinliğin üzerine daha da katarak katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşatacağı belirtiliyor. Siz de bu eşsiz deneyimden yararlanmak istiyorsanız https://avalanchesummit.com üzerinden biletinizi alabilir, şimdiden yerinizi ayırtabilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version