Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $64711.86
-5.20%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $3358.65
-7.45%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $60.28
-1.81%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $529.3
-8.41%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

SEC (The United States Securities and Exchange Commission) Telegram’ın peşine düştü, ICO ile elde edilen 1.7 milyon doların nereye harcandığını bilmek istiyor.

SEC, daha önce de GRM tokenin ICO satışının legal olmadığını vurgulamıştı ve şimdi Telegram’ın bu paranın nerede kullanıldığına dair bilgi paylaşmak istememesi ile kendini haklı görüyor.

Telegram, ise SEC kaydına gerek olmadığını çünkü bu kanunları gerektirecek herhangi bir durumun olmadığını ve olmayacağını iddia ediyor.

Geliştiricilerinin “Gerçek Bitcoin” olduğunu savunduğu Bitcoin Cash’in durumu her geçen gün daha da kötüye gidiyor.

roger ver muhabbit 300x150 - Bitcoin Cash'in (BCH) Yarısı Bir Kişinin Elinde!

Bilinmeyen bir kişi ya da kurum tarafından %50 si ele geçirilen BCH için durum her zamankinden daha da kötü. Trustnodes tarafından hazırlanan rapora göre Bitcoin Cash ağı, saldırılara çok açık.

Tüm yatırımcıları Bitcoin’in rolünü çalmaya çalışan dolandırıcılara karşı uyarıyoruz.

2 Aralık gecesi bitcoin fiyatı 6800 dolara seviyelerine kadar düştükten sonra tekrar yine başını hızlı bir şekilde kaldırdı.

ABD Başkanı Trump’ın İranlı general Suleimani’yi öldürdüğü haberleri ortaya çıktı. Bu da ABD-İran arasında uzun süredir devam eden gerginliği arttıran bir haber ve bilindiği üzere bir kesim Bitcoin destekçisi dünyadaki her olumsuz olayın bitcoin fiyatına olumlu etki yaptığını savunuyor…

Avrupa Merkez Bankası yekilisi ve Almanya Merkez Bankası Başkanı Jens Weidmann, bankaları Libra’ya karşı daha hızlı ce ucuz bir alternatif üretmeye çağırdı.

Weidmann, hükümetler tarafından çıkartılacak olan kripto paralara sıcak bakmıyor, ona göre bu şirketlerin aktif olması gereken bir alan. Weidmann şöyle konuştu: “Serbest piyasa ekonomisinde müşterilerin taleplerine karşılık uygun bir çözüm sunmak ilk önce şirketlerin görevidir”.