Muhabbit

Tether ile 130 Milyar Dolardan Fazla Transfer Gerçekleştirildi!

En aktif stablecoin olarak öne çıkan Tether, son dönemde yaşadığı büyüme ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

tether

tether usdt

Tether USD (USDT) ile gerçekleştirilen değer transferi sadece 5 aylık süreç içerisinde 130 milyar $’ı aşmış durumda.

En aktif stablecoin olarak öne çıkan Tether, son dönemde yaşadığı büyüme ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Omni ağı ile hayatımıza giren sonrasında ise Ethereum’a (ETH) geçiş yaparak aktivitesini oldukça aktaran Tether, devam eden süreçte Tron (TRX), Eos (EOS) ve Algorand (ALGO) üzerinde işlemlere de başlamıştı.

Tether ile gerçekleştirilen değer transferinde görülen artış ise oldukça dikkate değer.

2019 yılının ilk çeyreğinden itibaren gerçekleştirilen değer transferinde düzenli bir artış görülürken , Ethereum ağını daha aktif kullanılması ile birlikte miktarlar da oldukça artmış durumda.

Bu Çeyrekte Yine Rekor Tazelenebilir

2019’un ilk çeyreğinde 17.4 milyar $’lık değer transferi gerçekleştiren Tether, 2’inci çeyrekte büyük bir artış göstererek 55.7 milyar $’a ulaşmıştı.

3’üncü çeyrekte 66 milyar $’a ulaşan transfer miktarı, 2019’un son çeyreğinde ise 72 milyar $’ı aşmıştı. 2020 yılında da ilk çeyreği rekorla kapatan Tether, 78.9 milyar $’lık değer transferine ev sahipliği yaptı.

2020 yılının 2’inci çeyreği henüz tamamlanmamış olması rağmen 52.5 milyar $’lık transfere ulaşan ağ, bu çeyrekte de geleneği bozmayıp rekor tazeleyecek gibi gözüküyor.

Omni’nin Payı Azaldı

2019’un ikinci çeyreğinden itibaren transferlerde Omni’nin payı düzenli olarak azalırken, Ethereum ağında da düzenli bir artış yaşandı.

2019’un son çeyreği itibariyle Tron aktivitesinde de önemli ölçüde artış görülürken, 2’inci çeyrek henüz bitmeden bir önceki çeyrek rakamlarını yakalamış bir Tron karşımıza çıkıyor.

Bildiğiniz üzere son bir ay içerisinde Tron ağında önemli miktarda Tether üretilmişti.

Tether tarafında yaşanan büyümeyi siz nasıl değerlendirisiniz?

Son Yazılar

Exit mobile version