Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $65120
-4.99%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $3380.81
-6.92%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $57.39
-6.39%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $530.3
-8.52%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

Herkese iyi akşamlar ben Draco. Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde FTX borsasının tokenı olan FTX Token’ı inceleyeceğim. Bildiğiniz üzere borsalar, borsa tokenlarını kullanan kullanıcılarına ek özellikler veya işlem ücretlerinde indirimler önermekte. Haliyle kullanıcılar bunlardan faydalanmak için her zaman portföylerinde bu tokenlardan bulundurmaktalar. Lafı fazla uzatmayayım ve FTT grafiğine geçelim.

FTT Fiyat 30 Haziran 2021

FTT son birkaç gün içerisinde en düşük seviye olarak 22 dolar bölgesine inmişti. Bugünün en yüksek seviyesi 27,7 dolar bölgesini gördü ve şu an 26,8 dolardan işlem görmektedir.

FTT Grafik 30 Haziran 2021

WJtduoKl - FTX Token FTT Fiyat Analizi 30.06.2021
FTX Token fiyat grafiği 30.06.2021. 4 Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

4 saatlik FTT/USD fiyat grafiği. Grafikteki fiyat verileri FTX borsasından alınmıştır. Grafik ve ölçümler logaritmik ayarlarda yapılmıştır.

FTT Analiz 30 Haziran 2021

Grafikte uzun bir sürenin ardından olumlu gelişmelerin olduğunu görmekteyiz. İlk olarak fiyat yeni bir düşük dip noktası yapmamış ve bir önceki dip bölgesinden dönmüş durumda. İkinci olumlu nokta ise ilk hareketten sonra bir önceki tepe bölgesini test etmiş durumda. Bu tabloya bakınca acaba ikili dip mi yapacak diye düşünmeden edemiyoruz. Bu konuyu bir sonraki kısımda tartışacağım.

FTT Yorum 30 Haziran 2021

İlk olarak yukarıda bahsettiğim ikili dip konusunu tartışalım. İki adet dip bölgesinin aynı noktadan dönmesi bu formasyonu destekler nitelikte. Ayrıca bir düşüş trendinden sonra oluşması da bu formasyonu destekleyen başka bir nokta. Ancak beni düşündüren tek nokta iki adet dip bölgesinin simetrik olmaması. Birisi uzunca bir fitilden oluşurken ikinci dip daha geniş bir zaman diliminde oluşmuş durumda. Yine de ben bu formasyonu tamamen çöpe atma taraftarı değilim. Bu formasyonun neckline bölgesi (27,61’deki kırmızı yatay çizgi) kırıldığında aktif olacaktır. Yani henüz şu an aktif değil. Eğer bu bölge kırılırsa 31 dolar bölgesindeki dirence doğru bir yolculuğun başlayacağını düşünmekteyim.

FTT için kısa vadede bir önceki paragrafta bahsettiğim neckline bölgesini takip ediyor olacağım. Grafikte oluşacak yeni formasyon ve gelişmeler için hem buradan hem de twitter hesabımdan güncelleme yapacağım.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Hala FTX hesabınız yoksa bizim linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Herkese selamlar ben CryptoTepe. Bugünkü fiyat analizimde Huobi borsasının tokeni olan HT’yi inceleyeceğim. HT destek, direnç ve trend çizgisine değineceğim bu yazımda, sizlere yardımcı olmaya çalışacağım. Sizleri daha fazla bekletmeden hemen grafiğimize gecelim.

HT Fiyat 30 Haziran 2021

Huobi HT/USDT verilerine göre 2021 yılı içerisinde en düşük değeri 4.32 dolar, en yüksek değeri ise 39.91 dolar. Şu an 10.5 dolar seviyesinde işlem görmekte.

HT Grafik 30 Haziran 2021

KD6BRkqn - Huobi Token HT Fiyat Analizi 30.06.2021
Huobi Token HT fiyat grafiği 30.06.2021. Saatlik grafik, veriler Huobi borsasından alınmıştır.

Grafiğimiz 4 saatlik zaman dilimindedir. Grafikteki veriler Huobi borsasının sağladığı HT/USDT verileridir. Ayrıca fiyatın düşen trend çizgisinden aldığı tepkiler beyaz ok işaretleri yardımıyla gösterilmiştir.  

HT Analiz 30 Haziran 2021

Grafiğimizde bir adet yeşil düşen trend çizgimiz bulunmaktadır. Ayrıca mor alanlar destek ve direnç bölgelerini belirtmektedir. Destek ve direnç bölgelerine baktığımız zaman, fiyatın bu bölgelerden güzel tepkiler aldığını görebilirsiniz. Bu bölgeleri grafiğinize eklemeniz sizler için faydalı olacaktır.

HT Yorum 30 Haziran 2021

3 temaslı bir düşen trend çizgisi bulunan HT grafiğimizde, 11-11.4 dolar seviyesinde direnç bölgesi bulunmakta. Burada 2 strateji kurabiliriz, ilk stratejimiz direnç ve düşen trend çizgisinin kırılmasıyla işlem açılıp destek altına stop yazmak olacaktır. İkinci stratejimiz ise destek bölgesine kadar gerilemesi durumunda aynı şekilde destek altı stoplu şekilde alım yapmak olacaktır. Umarım ilk anlattığım senaryo gerçekleşir ve HT yatırımcıları güzel bir yükseliş yaparak sevindirir. 

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Synthetify, Twitter’dan yaptığı bir duyuru ile 30 Haziran 16:00’da (TSİ) FTX’te listeleneceklerini belirtti.

Belirtilenlere göre Synthetix, FTX üzerinde sadece spot işlemler için listeleniyor. Tabi ilerleyen günlerde bu durum değişebilir.

Solana üzerine kurulu olan ve kullanıcılarına üst düzey deneyimler sunacağını iddia eden, merkezi olmayan bir borsa olan Synthetify, SNY Token ile kullanıcılarına borsa üzerinde indirimli ticaret yapma şansı tanıyacak.

Ayrıca SNY Token’a sahip olan yatırımcılar, borsa üzerinde sentetik varlıkların oluşturulması için teminat hakkına ve gelecekte yönetişim için oy hakkına sahip olacaklar.

Synthetify, platform kullanıcıları için hızlı, ucuz ve sezgisel ticaret deneyimini sağlamak için Solana ekosisteminden yararlandığını belirtiyor.

Hala FTX hesabınız yoksa bizim linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Türkiye’nin en kapsamlı Kripto Para Hukuku Zirvesi çok yakında gerçekleşecek.

Türk-Alman Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve GlobalB & Law Agenda iş birliği ile gerçekleşecek zirve, 9-10 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek. Geniş kapsamı ve konuşmacıları açısından oldukça büyük çaplı bir zirve olacak olan Para Hukuku Zirvesi’nde mevcut yasal düzenlemeler çerçevesinde gerek ulusal gerek uluslararası alanda kripto para endüstrisinin hukuki durumu ele alınacak.

83e34f12 9ba0 412e a655 d7919e8e7709 1067x600 - Türkiye’nin En Kapsamlı Kripto Para Hukuku Zirvesi Düzenleniyor!
Kripto Para Hukuku Zirvesi

Konuşmacılar arasında kripto para sektöründen uzmanlar, uluslararası düzeyde uygulamalara hakim avukatlar ve akademisyenler hazır bulunacak.

Gerçekleşecek zirvenin destekçileri arasında kripto para sektöründen adı fazlasıyla duyulan projeler ve kurumlar bulunuyor. Avalanche (AVAX), BitPanda, Bitexen, RelayPay ve CryptoWomen Turkey’in desteklediği zirve Zoom platformu üzerinden gerçekleşecek. Aynı zamanda zirve, Youtube üzerinden de canlı olarak yayınlanacak.

9-10 Temmuz tarihinde gerçekleşecek bu önemli zirvede ele alınacak konular şöyle listeleniyor:

*Dünya Çapında Kripto Paralara Hukuki Yaklaşım

*Türkiye’de Kripto Paraların Hukuki Durumu

*Akıllı Sözleşmeler ve Türk Hukukundaki Yeri

*ICO-IEO-STO-IDO-ILO Nedir? Farkları ve Örnek Projeler

*Kripto Varlık Hizmet Sağlayıcıları Durumu

*Kripto Paralar ve Ödeme Sistemleri

*Kripto Sanat Hukuki Durumu

* Kripto Varlıkların İcra Edilme Durumu

*Ceza Hukuku Açısından Kripto Paralar

Para Hukuku Zirvesi’ne katılmak için burada bulunan link üzerinden işlem gerçekleştirebilirsiniz.

KATILIM ÜCRETSİZ!

Ayrıca katılımcıların tümüne dijital katılım belgesi verilecektir. Bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz!

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Popüler stablecoin USD Coin (USDC) için oldukça önemli bir duyuru geldi.

Coinbase ve Circle ortaklığında oluşturulan ve Centre Konsorsiyum’u tarafından yönetilen USDC, farklı blockchain platformlarında da bulunma kararı aldığını açıkladı.

İlk olarak Ethereum ağında işlemlere başlayan USDC, devam eden süreçte Algorand, Stellar ve Solana üzerinde de işlemlere başlamıştı.

Son duyuruya göre USDC genişlemeye devam edeceğini açıkladı. Buna göre USDC, artık Avalanche, Celo, Flow, Hedera, Kava, Nervos, Polkadot, Stacks, Tezos ve Tron ağları üzerinde de işleme başlayacak.

25 Milyar $ Piyasa Değerine Sahip

Tether’ın ardından en büyük stablecoin üreticisi konumunda bulunan USDC, geçtiğimiz günlerde 25 Milyar $ piyasa değerine ulaşmıştı.

Yeni jenerasyon ağlarda bulunarak, ölçeklenebilirlik ve hız noktasında geliştirmelere devam etmek isteyen USDC, bu sayede farklı ağlarda bulunan merkezsiz uygulamalarda kolaylıkla kullanılabilecek. Ek olarak USDC ilgili ağlara air cüzdan uygulamalarında da kolaylıkla saklanabilecek.

Tam aktivasyonun ne zaman başlayacağı ile ilgili bir tarih vermeyen Centre ve USDC, en fazla ağda bulunan stablecoin çözümü olmuş olacak.

USDC tarafından atılan bu adımı siz nasıl yorumluyorsunuz?

Stablecoin haberleri için: Stablecoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Kripto para borsası Crypto.com, bu yıl için Formula 1 ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Formula 1 bugün yaptığı duyuruda, Crypto.com’un 17 Temmuz tarihinde başlaması planlanan 2021 Sprint serisi için ilk ortak olacağını açıkladı. CNBC’nin 100 milyon $ olduğunu bildirdiği anlaşmanın bir parçası olarak borsa, yarış serisinin resmi kripto para sponsoru ve NFT ortağı olacak.

Formula 1’in ticari ortaklıklar yöneticisi Ben Pincus, konu hakkında şunları söyledi:

Çok ilgilendiğimiz bir alan olan kripto para dünyasını keşfederken, Crypto.com’un uzmanlığına büyük ölçüde güveneceğiz. Bu, bir spor olarak ilk kez hayranlara bu heyecan verici yeniliği keşfetme fırsatı sunabileceğimiz bir yer olacak.

Formula 1, sürücülerinin 29 Ağustos’taki Belçika Grand Prix etkinliğinden önce açıklanacak olan ve muhtemel bir şekilde kripto para temalı yeni bir ödül kazanma fırsatına sahip olacağını ima etti.

Yarış serisi ayrıca, Crypto.com’un da 18 ay içinde karbon nötr olmayı taahhüt ettiğini belirtti. Bildiğiniz gibi FIA yönetimi Formula 1 serisini 2030 yılına kadar karbon nötr hale getirmek için çaba gösteriyor.

Crypto.com CEO’su ve kurucu ortağı Kris Marszalek, verdiği bir demeçte iki şirketin de özünde inovasyona odaklanan teknoloji kuruluşları olduklarını dile getirdi. Marszalek’e göre, “iklim değişikliğini ele almak gibi zorlu sorunlara akıllıca ve teknolojik çözümler bulmak, bu tarz kuruluşların DNA’sında var.”

Crypto.com Aston Martin ile Ortaklık Kurmuştu!

Crypto.com, Mart ayında kesinleşen bir ortaklığıyla Aston Martin ekibinde logosunu hali hazırda izleyenlere sunuyordu. O sırada Marszalek, borsanın kripto para birimiyle ilgili diğer ürünlerini tanıtmak için iş birliğinden yararlanacaklarını söylemişti.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Rusya Merkez Bankası, gelecek yıl merkez bankası dijital para biriminin (CBDC) test çalışmasını gerçekleştirmek için bankacılık kurumlarından oluşan bir grup kuruyor.

29 Haziran tarihinde yapılan açıklamada, Rusya Merkez Bankası, dijital rubleyi test etmek için 12 Rus bankasını bir araya getiren ilk pilot grubun kurulduğunu resmen duyurdu. Bu kapsamda Dijital ruble için bir prototip platformunun geliştirilmesinin Aralık ayında tamamlanması planlanıyor ve testler Ocak 2022’de başlayacak. Yıl boyunca birkaç aşamada gerçekleşecek olan bu çalışmanın sonuçlarına dayanarak, dijital rublenin tanıtımı için bir yol haritası oluşturulacak.

Rusya Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Olga Skorobogatova konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Böyle bir etkileşimi organize etmek için derhal ilk pilot banka grubunu oluşturduk, böylece teknik ve teknolojik bir bakış açısıyla pilot uygulama sistemlerini ve süreçlerini kurmak için zamanları oldu.”

Grupta Dev Şirketler Yer Alıyor

Pilot üyeler arasında devlet destekli Sberbank ve VTB gibi Rusya’nın en büyük bankalarının yanı sıra Tinkoff Bank gibi büyük özel bankalar yer alıyor. Diğer katılımcılar arasında ticari banka Alfa Bank, Gazprombank, Promsvyazbank, Rosbank, Ak Bars Bank, Dom.RF, SKB-Bank, TKB ve Soyuz bankası yer alıyor.

Yapılan açıklamada testin ilk aşamasının, dijital ruble ve diğer birkaç operasyonu içereceği bildiriliyor. Rusya Merkez Bankası daha sonra katılımcı sayısını ve pilot faaliyetlerin kapsamını genişletmeyi planlıyor. 

Merkez bankasının özel kripto para birimleri yerine dijital rubleye öncelik vermesi, yakın zamanda bankanın “dış ticaret anlaşmalarında bağımsızlığı sağlayan gerçek bir finansal araç” sağlaması gerektiğini savunan önde gelen oligark Oleg Deripaska da dahil olmak üzere bazı yüksek profilli isimlerin öfkesini çekmiş durumda.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla CBDC Haberleri için: CBDC Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Fransa Merkez Bankası Başkanı Francois Villeroy de Galhau, Avrupa’nın kripto para düzenlemeleri konusunda hızlı davranması gerektiğini belirtti. Başkan ayrıca, parasal egemenliğe meydan okuyan dijital varlıkların dikkatli bir şekilde incelenmesi gerektiğini de açıkladı.

29 Haziran tarihinde düzenlenen Paris Europlace finans konferansında konuşma yapan Villeroy, Avrupa Birliği’nin kripto para birimleri için düzenleyici bir çerçeve oluşturmak için yalnızca “bir veya iki yılı” kaldığına inandığını dile getirdi. Merkez bankası başkanına göre hareket etmemek, parasal egemenliğin aşınmasına ve potansiyel olarak euronun zayıflamasına neden olacak.

“Burada aciliyeti vurgulamam gerekiyor: Bir veya iki yıl gibi fazla zamanımız kalmadı. Hem dijital para birimlerinde hem de ödemelerde, Avrupa’da mümkün olduğunca çabuk hareket etmemiz gerekiyor.”

Villeroy, kripto para birimlerinin bölgesel pazarlarda oynadığı rolün artışını göz önüne aldıklarında, nakit kullanımının azaldığını ve AB olarak potansiyel bir merkez bankası dijital para birimi (CBDC) alanına eğilim göstermeleri gerektiğini belirtiyor.

Kripto Paralar Potansiyel Bir Risk

Hatırlanacağı üzere, Fransa Merkez Bankası başkanı daha önce de düzenleyicileri stablecoinler ve merkez bankası dijital para birimleri (CBDC) dahil olmak üzere kripto para birimlerinin potansiyel riskine karşı uyarmıştı. Eylül ayında yaptığı açıklamada, büyük teknoloji şirketlerinin potansiyel olarak özel finansal altyapılar ve para sistemleri inşa edebileceğini söylemişti. Bunların AB’deki finansal egemenliği, uzun yıllar olumsuz etkileyebileceğini dile getirmişti.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla CBDC Haberleri için: CBDC Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Singapur Merkez Bankası (MAS), perakende kullanım için merkez bankası dijital para birimi tasarımını formüle etmek üzere fintech firmaları ve küresel finans kurumları için bir çalışma başlatma kararını duyurdu.

Singapur Merkez Bankası’nın girişimi, Uluslararası Para Fonu (IMF), Dünya Bankası, Birleşmiş Milletler Sermaye Geliştirme Fonu, Asya Kalkınma Bankası ve Ekonomik İş birliği ve Kalkınma Teşkilatı ile ortaklaşa gerçekleştirilecek. Bunun yanında yeni çalışma, rekabetin MasterCard, Amazon Web Services, R3, Hyperledger ve diğerleri dahil olmak üzere Blockchain alanındaki büyük oyuncular tarafından da desteklenmektedir.

Bu kapsamda düzenlenecek olan yarışmayı resmi bir blog yazısı aracılığıyla duyuran Singapur Merkez Bankası, yarışmanın ödeme verimliliğini artıracak ve finansal katılımı teşvik edecek yeni perakende CBDC çözümlerini keşfetmeyi hedeflediğini belirtti.

Yarışma, dünya çapındaki fintech firmaları ve finans kuruluşlarına 23 Temmuz’a kadar açık olacak ve katılımcılar, birçok ülkenin kendi CBDC’lerini sunmanın önündeki engeller olarak bahsettiği 12 sorun ifadesini ele alacak.

Katılımcılar 50.000 Singapur Doları (37.000 $) kazanma şansına sahip olacak ve sona kalan 15 finalist, dijital para çözümlerinin zamanında geliştirilmesini teşvik etmek için mentorluk ve APIX Dijital Para Birimi Koruma Alanına erişim kazanacak.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Singapur Merkez Bankası baş fintech yetkilisi Sopnendu Mohanty, yarışmanın küresel olarak dijital para ihracını araştıran ve çok çeşitli politika ve teknoloji zorluklarıyla karşı karşıya kalan merkez bankalarına yardımcı olmak için başlatıldığını belirtti.

Ülkeler CBDC Araştırmalarına Başladı

Kripto para birimi alanındaki artan ivme nedeniyle dijital para birimini keşfeden ülke sayısının son zamanlarda hızla arttığı görülmektedir. Bu konuda yayımlanan raporlara göre, ülkelerin yüzde 80’inden fazlası CBDC’ler etrafındaki kullanım örneklerini araştırıyor.

Bahamalar, dijital para birimini (kum doları) piyasaya süren ilk ülke olarak rekoru elinde tutarken, birkaç ülke de kendi para birimini ortaya çıkarmaya çalışıyor. Çin, ülkede dijital bir yuan başlatmak için aktif olarak çalışmalarına devam ediyor. Bunun yanında İngiltere Merkez Bankası da dijital pound çıkarma olasılığını araştırdığını açıkladı. Fransa ve İsviçre merkez bankaları da sınır ötesi yerleşim için toptan CBDC’leri kullanmaya yönelik deneyler (Project Jura) yürüttüklerini belirttiler.

Son olarak Tanzanya Başkanı Samia Suluhu Hassan’ın, ülkenin apeks bankasına dünya çapında kripto para biriminin daha geniş bir şekilde benimsenmesine hazırlanma talimatı verdiği biliniyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla CBDC Haberleri için: CBDC Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Herkese selamlar ben CryptoTepe. Bugünkü fiyat analizi yazımda Compound Token yani COMP grafiğimizi inceleyeceğim. Sizleri fazla bekletmeden teknik değerlendirmemize başlayalım.

COMP Fiyat 29 Haziran 2021

Binance COMP/USDT verilerine göre 2021 yılı içerisinde en düşük değeri 136 dolar, en yüksek değeri ise 911 dolar. Şu an 312 dolar seviyesinde işlem görmekte.

COMP Grafik 29 Haziran 2021

o0BRpSMI - Compound Token COMP Fiyat Analizi 29.06.2021
Compound Token COMP fiyat grafiği 29.06.2021. 4 Saatlik grafik veriler Binance borsasına aittir.

Grafiğimiz 4 saatlik zaman dilimindedir. Grafikteki veriler Binance borsasının sağladığı COMP/USDT verileridir. Ayrıca fiyatın düşen trend çizgisinden aldığı tepkiler beyaz ok işaretleri yardımıyla gösterilmiştir.  

COMP Analiz 29 Haziran 2021

Grafikte mor belirttiğim alanlar destek ve direnç bölgeleri olarak çalışmakta. Ayrıca grafiğimizde düşen trend çizgimiz bulunmaktadır. Trend kırılımlarının ve formasyonların önemini fiyat analizlerimizde görüyorsunuz. COMP düşen trendini kırdı ve %40 oranında bir yükseliş gerçekleştirdi.

COMP Yorum 29 Haziran 2021

Düşen trend çizgisinin direnç bölgesinden uzak bir bölgede kırılması, trade edenler için güzel bir kâr oranı sağladı. Önündeki dirençleri birer birer kırmasıyla 2 günde güzel bir yükseliş gerçekleştirdi. Şu an destek üstünde olan COMP için destek altına düşmediği sürece direnç bölgesini test edeceğini düşünebiliriz. Destek altına düşmesi durumunda kırılan destek artık direnç bölgesi olarak çalışacaktır. Umarım destek altına düşmez ve yatırımcılarını sevindirmeye devam eder.

COMP grafiğimiz için teknik değerlendirmem şu an için bu kadar, ilerleyen günlerde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Popüler müzik platformu Tidal, NFT’leri (Non-Fungible Token) araştırıyor.

https://muhabbit.com/nftnon-fungible-token-token-nedir/

İddia Twitter CEO’su Jack Dorsey tarafından ortaya atıldı. Sanatçılara yönelik ödemeleri güçlendirmek adına NFT araştırmaları sürdürdüğü bildirilen müzik platformu, kripto para dünyasına hızlı bir giriş yapabilir.

Yine Dorsey’nin sahibi olduğu Square tarafından büyük bir kısmı satın alınan Tidal, 2015 yılında Jay-Z tarafından satın alınmıştı.

Geçtiğimiz dönemde blokchain teknolojisine desteğini açıklayan Jay-Z, eski albümünü NFT haline getirerek satışa çıkarmaya hazırlanıyordu. Blockchain teknolojisi ve akıllı kontratlar ile her şeyin daha kolay ve tam anlamıyla şeffaf olduğunun altını çizen sanatçı, NFT adımları ile adını kripto para piyasasında da duyurmuştu.

Konu ile ilgili Dorsey’nin açıklamaları ise şu şekilde:

Blockchain ve Bitcoin sayesinde dünyanın her yerindeki sanatçılar hibe, bağış ve ödemelerini kolayca alabiliyor. NFT’lerin ruhu sanatçılarla tam uyum içinde olabilir. NFT’ler sayesinde sanatçıların gelirlerinde ciddi artış olabilir. Gelecekte sanatçılara yardımcı olacak ve sanatçıların oluşturacağı ürünleri destekleyecek yeni nesil araçları araştırmaya devam ediyoruz.

Jack DORSEY

Tidal tarafından atılan yeni adımı siz nasıl değerlendiriyorsunuz?

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Tom Brady ve Gisele Bündchen, uzun vadeli bir ortaklığın parçası olarak FTX’ten hisse senedi alarak, dijital varlık dünyasına adım attı.

Salı günü yapılan açıklamaya göre, hem Brady hem de Bündchen, FTX’in marka yüzü olacak. Kripto para borsası hisse senetleri konusunda açıklama yapmayı reddederken, ikiliye belirsiz bir miktarda kripto para vereceğini söyledi. Ayrıca Bündchen, FTX’in çevresel ve sosyal inisiyatif danışmanlığını da yapacak.

FTX’in kurucusu ve CEO’su Sam Bankman-Fried bir telefon görüşmesinde “Tom ve Gisele, alanında efsaneleşmiş isimler ve yaptıkları işin zirvesindeler. FTX’in temsil ettiği şeye göre, bu ikili bizim için biçilmiş bir kaftan.” şeklinde bir yorum yaptı.

29 yaşındaki CEO yönetimindeki FTX, sadece iki yıl önce çıkış yapmış olmasına rağmen dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri haline geldi. Bankman-Fried, geçmişte başka isimlerle olası ortaklık tekliflerini konuştuğunu, ancak bir şekilde anlaşmaların tamamlanamadığını belirtti.

İlginizi çekebilir: Sam Bankman-Fried kimdir?

Tom Brady Kripto Paralara Destek Veren bir İsim!

Bildiğiniz gibi Tom Brady, geçtiğimiz aylarda Twitter üzerinden kripto paralara destek verdiğini belirten bir profil fotoğrafı kullanmaya başlamıştı. Ayrıca Brady, NFT sektörüne de adım atmıştı.

Tüm bunların ışığında Bankman-Fried, “İkili kripto paralar ile ilk kez ilgilenmiyor, bu yüzden bu ortaklık çok daha doğal bir hale geldi.” dedi.

Tüm bunların haricinde FTX, bu ayın başlarında MLB ile bir anlaşma yaptı ve NBA takımı Miami Heat’in stadyumunun isim sponsorluğunu aldı.

Bankman-Fried, “Yapmak istediğimiz şeyler, gerçekten bizi öne çıkaracak ve bizi iyi bir şekilde temsil edecek şeyler olmalı.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Hala FTX hesabınız yoksa bizim linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

El Salvador’dan gelen yeni bir duyuruya göre, vatandaşlar devlet tarafından tahsis edilecek olan “Chivo” isimli Bitcoin cüzdanını kullanmak zorunda kalmayacak.

El Salvador Devlet Başkanı Bukele, 29 Haziran tarihinde attığı bir tweette, 7 Eylül’de yürürlülüğe girecek olan Bitcoin yasası ile hükümetin tahsis edeceği Bitcoin cüzdanı hakkındaki spekülasyonları ortadan kaldırmak istediğini söyledi.

Yeni Bitcoin cüzdanına “Chivo” ismini veren El Salvador, bu cüzdanda hem Bitcoin’e hem de ABD dolarına destek veriyor. Bukele’nin açıklamalarına göre vatandaşlar, bu cüzdanın yanı sıra birçok cüzdanı kullanabilecek. Ayrıca Chivo, farklı cüzdan uygulamaları ile de birlikte çalışabilecek.

Bukele gizlilik endişelerini gidermek için, cüzdan tarafından talep edilen kişisel bilgilerin zaten hükümete ait olduğunu ve uygulama içindeki kişisel veri taleplerinin güvenlik amaçlı olduğunu vurguladı.

Ayrıca Bukele, Chivo cüzdanının transferlerinde ücret veya komisyon ödenmeyeceğinin de altını çizdi. Geleneksel kripto para borsalarından farklı olarak Chivo, BTC’yi USD’ye çevirmek için bir kesinti yapmayacak ve kredi kartlarından yapılan işlemler için de komisyon almayacak.

Bukele, Chivo cüzdanında USD veya BTC olarak tutulan herhangi bir paranın, 200 yeni Bitcoin ATM şubesinin kurulmasının ardından, herhangi bir zamanda nakite dönüştürülebileceğini belirtti.

El Salvador Vatandaşları BTC’lerini USD’ye Çeviremeyecek!

Başkan ayrıca, 25 Haziran tarihinde açıklanan 30 $’lık BTC dağımında verilen BTC’lerin USD’ye dönüştürülemeyeceğini açıkladı. Bu kararın ardındaki en büyük etken ise, vatandaşların Bitcoin’i tanımaları olarak söyleniyor.

Yeni dijital cüzdan girişimi, ülkenin para politikasında devrim yaratabilir. Nasdaq raporuna göre, El Salvador’daki nüfusun yaklaşık %70’inin banka hesaplarına veya herhangi bir finansal hizmete erişimi yok.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Kripto para borsası Binance, yeni bir duyuru gerçekleştirdi.

Yapılan açıklamada Bitcoin Cash’in (BCH) forku olan Bitcoin ABC (BCHA) için gelecek yeni güncellemenin destekleneceği belirtildi.

Yeni sürüm ile birlikte yeni ismine de kavuşacak olan BCHA’nın yeni adı eCash (XEC) olacak. Muhabbit, BCHA tarafındaki isim değişikliğini sizlere aylar önce duyurmuştu.

1 Temmuz itibarıyla yeni sürüme geçiş yapacak olan Bitcoin ABC, aynı zamanda 1:1,000,000 oranında arz artışı yaşayacak.

Güncel olarak Bitcoin ABC’nin yatırımcılarının büyük bir bölümü Güney Kore’de bulunuyor.

Ağ üzerindeki geliştirmeler devam ederken, Avalanche protokolü entegrasyonu da seçenekler arasında bulunuyor. Protokolün aktive edilmesi halinde yüksek hızlı işlemler ve ölçeklenebilirlik noktasında büyük ilerleme sağlanacağı düşünülüyor.

Bitcoin ABC Neden Ortaya Çıktı?

Madencilik komisyonu ile ilgili ortaya atılan yeni teklif sonrası bazı Bitcoin Cash geliştiricileri durumdan rahatsız olmuştu. Madencilerin geliştirme fonuna komisyon ödemesi teklifini kabul etmeyen bir grup, sert çatallaşma (hard fork) ile birlikte yeni bir ağ oluşturmuştu. Bununla beraber Bitcoin Cash grubu daha yüksek hash gücüne sahip olarak asıl ağın doğrulayıcısı olmuştu.

Bitcoin ABC’nin yeni adı eCash hakkında ne düşünüyorsunuz?

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Alman borsa operatörü Deutsche Börse Group, İsviçreli fintech firması Crypto Finance AG’nin çoğunluk hissesini satın aldığını duyurdu.

29 Haziran tarihinde yapılan açıklamaya göre Deutsche Börse Group, kurumsal ve profesyonel müşterilere dijital varlıklarda alım satım, depolama ve yatırım sunan bir finans grubu olan Crypto Finance AG’nin çoğunluk hissesini satın aldı. Deutsche Börse’nin ödediği miktar ile ilgili net bir miktar belirtilmezken, bu alımın 100 milyon İsveç frangından fazla olabileceği belirtiliyor.

Crypto Finance AG, kurumsal ve profesyonel müşteriler için 200’den fazla dijital varlıkta kripto para ticareti, depolama ve yatırım araçları sunmaktadır. Zug merkezli işletme, İsviçre düzenleyicisi olan İsviçre Finansal Piyasa Denetleme Kurumu (FINMA) tarafından denetlenmektedir. Satın alma yoluyla Deutsche Börse, saklama gibi ticaret sonrası hizmetler de dahil olmak üzere yatırımlar için doğrudan bir giriş noktası sağlayarak dijital varlıklara yönelik adımlarını daha da genişletmek istiyor.

Deutsche Börse’de Trading & Clearing Yönetim Kurulu Üyesi Thomas Book, yeni alım ile ilgili olarak şu ifadelere yer verdi:

“Dijital varlıklar finans sektörünü dönüştürecek. Bu yeni varlık sınıfında aktif olmak isteyen ve güvenilir bir ortak isteyen yerleşik finans kurumlarından artan talep var.”

Book ayrıca, Crypto Finance’in, Deutsche Börse’nin, gayrimenkul ve sanat için bir dijital varlık pazarı olan 360X’e yapılan yatırımı ve merkezi olarak temizlenmiş kripto para borsasında işlem gören notları (ETN) içeren mevcut dijital varlık girişimlerini tamamladığını da sözlerine ekledi.

Crypto Finance AG CEO’su ve Kurucusu Jan Brzezek ise şunları söyledi:

“Başlangıçtan beri amacımız eski ve yeni dünyalar arasında köprü kurmaktı. Bu nedenle, geleneksel finansal piyasa altyapısına güven, itibar ve uzmanlık getiren Deutsche Börse gibi tarafsız bir ortakla birlikte çalışmaktan heyecan duyuyoruz.”

Deutsche Börse Group Hakkında

Uluslararası bir değişim organizasyonu ve yenilikçi piyasa altyapısı sağlayıcısı olarak Deutsche Börse Group, geniş ürün, hizmet ve teknoloji yelpazesiyle, sürdürülebilir ekonomiler için güvenli ve verimli pazarlar düzenlemektedir. 9.000’den fazla çalışanı ile Grubun genel merkezi Frankfurt/Ren-Main finans merkezinde ve Lüksemburg, Prag, Londra, New York, Chicago, Hong Kong, Singapur, Pekin gibi yerlerde güçlü bir küresel varlığa sahiptir.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Merhabalar ben Draco. Fiyat analizi yazı dizimin bugünkü bölümünde kripto para piyasasının lokomotifini yani Bitcoin’i inceleyeceğim. Bitcoin’in fiyat hareketleri tüm kripto para piyasasını etkilediğinden dolayı altcoin yatırımcıları da Bitcoin grafiğini merak ediyor. Haliyle en fazla analiz isteği de Bitcoin için geliyor. Lafı fazla uzatmadan Bitcoin’deki son gelişmelere bakalım.

BTC Fiyat 28 Haziran 2021

Bitcoin yaşadığı sert düşüşlerden sonra fiyatı 30 0000 ve 40 000 dolar bandında sıkışmış durumda. Ancak maalesef 30 000 dolar desteğini daha fazla test etmiş durumda. Şu an ise fiyatı 34 600 dolar seviyesinden işlem görmekte.

BTC Grafik 28 Haziran 2021

AqKomePa - Bitcoin BTC Fiyat Analizi 28.06.2021
Bitcoin BTC fiyat grafiği 28.06.2021. 2 Saatlik grafik veriler Binance borsasına aittir.

2 Saatlik Bitcoin/USDT grafiği, fiyat verileri Binance borsasından alınmıştır. Grafik logaritmik ayardadır, bundan dolayı sizin grafiğinizle bazı farklılıklar içerebilir.

BTC Analiz 28 Haziran 2021

Grafikteki yeşil alanlar destek ve direnç bölgelerimizi göstermektedir. Grafiğin alt kısmında bulunan destek bölgesi büyük zaman dilimine ait olduğundan dolayı bu zaman diliminde oldukça büyük görünmektedir.

Bitcoin’in genel görünümünü dün hazırladığım fiyat analizi videosunda açıklamıştım. İlgili videoya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bugün ise biraz daha kısa vadeli inceleyeceğiz. Grafikte gördüğünüz üzere fiyat 30 000 dolar seviyesindeki destek bölgesini iki kere test etmiş durumda. Haliyle akla ilk başta burada ikili dip formasyonu var mı sorusu gelmekte. 2 saatlik grafikte ilk dip bölgesinin mum kapanışından dolayı burası ikili dip formasyonu kurallarına uymamaktadır.

BTC Yorum 28 Haziran 2021

Yukarıda o bölgenin ikili dip yapısına uymadığını söylemiştim. Ancak şöyle bir durum var. Fiyat güçlü bir destek bölgesinden iki kere tepki almış ve ilk direnç bölgesinde(35 000 dolar bölgesi) şu an. Sadece bu görünüme baksak bile aslında olumlu bir tablo bizi karşılıyor. Bu direncin kırılmasıyla birlikte fiyatın bir üst direnç bölgesini (yaklaşık 38 000 dolar) test edeceğini düşünüyorum.

Daha fazla Bitcoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Herkese selamlar ben CryptoTepe. Bugünkü fiyat analizi yazımda Binance Coin yani BNB’yi inceleyeceğim. Borsa coinlerini komisyon ve güzel kâr oranları nedeniyle hepimiz yakından takip ediyoruz. Bu nedenle sizleri fazla bekletmeden teknik değerlendirmemize başlayalım.

BNB Fiyat 28 Haziran 2021

Binance BNB/USDT verilerine göre 2021 yılı içerisinde en düşük değeri 35 dolar, en yüksek değeri ise 691 dolar. Şu an 295 dolar seviyesinde işlem görmekte.

BNB Grafik 28 Haziran 2021

BgaVcQHu - Binance Coin BNB Fiyat Analizi 28.06.2021
Binance coin BNB fiyat grafiği 28.06.2021. Saatlik grafik veriler Binance borsasından alınmıştır.

Grafiğimiz 1 saatlik zaman dilimindedir. Grafikteki veriler Binance borsasının sağladığı BNB/USDT verileridir. Grafikteki beyaz çizgiler omuz ve baş bölgelerini belirtmektedir. Ayrıca TOBO formasyonu hedefini belirlemek için paralel kanal kullanılmıştır.

BNB Analiz 28 Haziran 2021

Grafiğimizde gördüğünüz gibi TOBO (Ters Omuz Baş Omuz) formasyonu mevcut. TOBO formasyonu hakkında kısa bir bilgilendirme yapacak olursam, düşüş trendinin sonunda Ters Omuz Baş Omuz formasyonu oluşabilir. Formasyon baş ve iki omuz bölgesinden oluşmaktadır. Formasyon önemli kurallarından biri omuzların simetrisidir. Sağ omuz oluştuktan sonra neckline kırılımı ile formasyon aktif olur. Neckline seviyesi kırıldıktan sonra baş ile neckline arasındaki fiyat farkı kadar yükseliş beklenir.

BNB Yorum 28 Haziran 2021

Muhabbit telegram kanalımızda BNB için 262-265 dolar seviyesinden giriş, 248 dolar seviyesinden stop olacak şekilde bir setup paylaşmıştım. Grafiğimize baktığımız zaman 264 dolar seviyesinden dönüş başladı ve pozisyonum hiç eksiye düşmedi. Şu an grafiğimizin güncel durumunda TOBO formasyonu aktif olmuş şekildedir. Analiz kısmında belirttiğim gibi baş ile neckline arasındaki fiyat farkı kadar yükseliş beklenir. Stop seviyesi ise sağ omuz bölgesinin altına fiyat inerse TOBO yapısı bozulacaktır. Umarım TOBO formasyonu hedefine ulaşarak yatırımcısını sevindirir. Dip not olarak TOBO formasyonu hedefe ulaşınca düşüş yönlü pozisyona giren kişiler oluyor bu davranış yanlıştır, TOBO hedefe ulaştıktan sonra fiyat yükselmeye devam edebilir.

BNB için teknik değerlendirmelerim şu an için bu kadar. Grafiğimizde gelişme olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Önde gelen kripto para borsası OKEx, 28 Haziran tarihinde yaptığı bir duyuru ile %14,5 tahmini getiri ile MATIC stake hizmetini başlattığını açıkladı.

28 Haziran 2021 TSİ 13:00’te başlayan MATIC stake hizmetini kullanmak isteyen kullanıcıların sadece birkaç tıklamayla MATIC’i stake edebileceği ve karşılığında getiri elde edebileceği belirtildi.

OKEx’in “Kazan” hizmeti kapsamında yapılacak stake hizmeti, kullanıcılara pasif gelir imkanı sağlamaya devam ediyor. Bilindiği üzere OKEx’in Kazan hizmeti, çeşitli getiri oranlarına sahip Sabit ve Esnek seçenekleri ile ihtiyaçlarınıza uygun şekilde pasif gelir elde etmenizi sağlayan bir platformdur. Daha net ifade ile kullanıcıların dijital varlıkları yönetmeleri için bir yatırım ürünüdür.

Adsiz 10 - OKEx, MATIC Stake Hizmetini Başlattı!
OKEx Kazan

OKEx kullanıcıları, site içerisinde yer alan Finansal Hizmetler alanındaki “Kazan” kısmına belirli kripto para birimlerini yatırarak, sabit vadeli ve yıllık yüzde getirileri (APY) olarak kâr elde edebilirler.

Esnek Kazanç ve Sabit Kazanç Nedir?

Esnek Kazançlar, kısa vadeli yatırım için uygun olan varlıklara istediğiniz zaman yatırım yapmanıza ve bunları kullanmanıza olanak tanıyan bir sistemdir. Sabit Kazanç ise, katılım yaptığınız dijital varlıkların ancak sabit bir sürenin sona ermesinden sonra kullanılabileceği anlamına gelmektedir. Burada önemli nokta, yatırımcıların varlıklarına erişme esnekliği bulunmadığı için getiri oranları Esnek Kazanç ürünlerine göre daha yüksektir

MATIC Nasıl Stake Edilir? 

OKEx ana sayfasının üst menüsünde yer alan “Finansal Hizmetler“in üzerine gelerek, açılır listeden Kazan‘a tıklayın. Kazan sayfasında, MATIC’i arama kutusu aracılığıyla veya varlıklar listesinde gezinerek bulabilirsiniz. Stake bilgilerini görmek için “Seçin“e ve ardından stake etmek istediğiniz MATIC miktarını seçmek için “Katıl“a tıklayın.

Adsiz 9 1200x489 - OKEx, MATIC Stake Hizmetini Başlattı!
Matic Stake Oranları

OKEx Kazan’a erişmek için burayı tıklayın: https://www.okex.com/earn

Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Bu içerik sponsorludur.

Hindistan’da yaşanan belirsiz düzenleyici ortama rağmen, ülke çapında kripto paralara yapılan yatırımlar, yaklaşık %19.900 oranında arttı.

Bloomberg tarafından 28 Haziran tarihinde bildirilenlere göre, Chainalysis verileri, ülkedeki kripto para yatırımlarının 2020’nin dördüncü çeyreğin sonuna doğru piyasalar tüm zamanların en yükseğine doğru yol alırken, artış gösterdiğini söylüyor.

Chainalysis, Hindistan genelinde kripto paraya yapılan toplam yatırımın 200 milyon $’dan 40 milyar $’a yükseldiğini tahmin ediyor. Bunun yanında firma, 15 milyon Hintlinin kripto para birimlerini benimsediğini tahmin etmekte.

hindistan 1200x579 - Hindistan'da Kripto Yatırımları Artış Gösteriyor!
Hindistan’da kripto paralara yapılan yatırımın bir grafiği. Kaynak: Chainalysis

Veriler Hindistan Yüksek Mahkemesi‘nin Mart 2020’de, Hindistan Merkez Bankası’nın dijital varlıklarla faaliyet gösteren firmalara bankacılık hizmetleri sunan finansal kurumlara yönelik yasağını kaldırma kararının olumlu etkilerini gözler önüne seriyor.

Hindistan’da Düzenleyici Belirsizlik Var!

Bununla beraber, Yüksek Mahkeme geçen Mart ayında Merkez Bankası yasağını kaldırması ve millet vekillerinin son 15 ay içinde kripto paralar ile ilgili tehditleri, Hindistan’ın kripto paralar ile olan yolculuğunu biraz zorlaştırdı.

Yerel borsa ZebPay’in kurucu ortağı Sandeep Goenka, istikrarlı tehditlere rağmen, 18 ila 35 yaş aralığındaki Hintlilerin kripto paralar olan ilgilerini vurguladı ve altın yerine kripto paraya yatırım yapmayı tercih ettiklerini belirtti.

Goenka, sözlerine şu şekilde devam etti:

Bu kişiler, sürecin basit olması sebebiyle altından ziyade kripto paralara yatırım yapmayı tercih ediyor. Altının aksine çevrim içi bir şekilde kripto para satın alabilirsiniz.

Görünüşe göre, ülkenin ciddi bir kesimi, kripto paraları altına tercih ediyor. Ülkenin önde gelen yatırımcılarından biri, konu ile ilgili şöyle konuştu.

Paramı altından ziyade kripto paralara yatırmayı tercih ediyorum. Kripto paralar, altından veya mülklerden daha şeffaf varlıklar. Ve bu varlıkların getirileri kısa sürede çok daha fazla.

Kripto paraların diğer varlık gruplarından daha fazla kazandırdığı konusunda hemfikir misiniz?

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Tesla CEO’su Elon Musk, Temmuz ayında yapılacak The B Word etkinliğinde Twitter CEO’su Jack Dorsey ile Bitcoin hakkında bir tartışma yapacak.

İki teknoloji lideri, Twitter’da böyle bir tartışmaya katılmayı kabul etti, ancak Musk’ın şakacı tavrı, ciddiyetine bir perde çekiyordu. Bir etkinlik temsilcisi geçtiğimiz gün, bu tartışmanın gerçekleşeceğini açıkladı.

Her şey Musk’ın Dorsey’in etkinliği destekleyen tweetlerinden birine şaka yollu cevap vermesiye başladı. Dorsey’de Musk’ın cevabına ithafen konuşma yapmaları gerektiğini söyledi ve Musk’ta bunu yine şakacı bir şekilde kabul etti.

Tartışma, Lightning Network ve Bitcoin için güçlü bir tutkuya sahip olan Dorsey ve kripto para birimleri ile karmaşık bir ilişkisi olan Musk’ı bir araya getirecek.

Musk, Tesla aracılığıyla dolaylı olarak 1.5 milyar $’lık Bitcoin yatırımına sahip. Bunun yanında Musk, kripto paraların çevresel ilişkilerini de sürekli olarak eleştiriyor.

Elon Musk’ın Odağı DOGE’da!

Yalnızca Bitcoin’e odaklanan Dorsey’den farklı olarak Musk, Shiba Inu cinsini temsil eden bir meme token olan DOGE’a büyük bir düşkünlük gösteriyor.

Görünüşe göre iki ismin tartışma yapacağı The B Word etkinliği 21 Temmuz’da çevrim içi olarak gerçekleşecek. Etkinliğe ayrıca ARK Invest’in kurucusu Cathie Wood, Blockstream’in CEO’su Adam Back ve CIA’in eski vekili ve müdür yardımcıdı Michael Morell de katılacak.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.