Muhabbit

2022 Monaco Grand Prix’i, F1 Takımları ile Kripto Para Borsaları Arasındaki İş Birliğini Gösterdi!

NFT’ler ve kripto paralar Formula 1 dünyasına yenilikler katmaya devam ediyor

Kripto paralar dünyayı birçok alanda etkilemeye başladı. Formula 1‘de bu etkilenmeye maruz kaldı. NFT’ler, fan token anlaşmaları ve kripto para toplulukları birçok yönden F1 alanını destekledi.

2022 Monaco Grand Prix’i, F1’in en hızlı pit ekibi Oracle Red Bull Racing (ORBR) ile tanıştı. ORBR, Bybit ile ortaklık kurarak Tezos blok zincirinde oluşturulan ORBR 2022 NFT koleksiyonunu çıkardı. Red Bull’un geçmişini, şimdiki zamanını ve geleceğini temsil eden sınırlı sayıdaki NFT koleksiyonu açık artırmayla satışa sunuldu.

Bybit’in Kurucu Ortağı ve CEO’su Ben Zhou, F1 ile kripto para sektörünün karşılıklı yarara dayalı yani simbiyotik bir ilişkisi olduğunu belirtti. İki sektörün ortaklığıyla genç yatırımcıları F1 hayranı olmaya çektiğini belirterek şunları söyledi:

“Formula 1 kurallara meydan okuyor ve kripto paralar da benzer özellikte. Birlikte büyük bir sinerji yaratıyorlar.”

Max Verstappen‘in Bybit logolu F1 aracı

Bybit ise bu arada Red Bull sürücüleri Max Verstappen ve Sergio “Checo” Pérez’in başrolünde olduğu yeni RB18 otomobilinin lansmanının etrafında dönen bir film prömiyeri yaptı. Filmin ismi “Search for the Next Level” oldu.

Bybit dışındaki kripto para borsaları da F1 markaları ile ortaklık kuruyor

F1’in unutulmaz takımlarından Aston Martin de kripto para borsasıyla ortaklık kuran takımlar arasında. Aston Martin, Crypto.com ile hayran katılımını artırmak ve yatırım girişimleri keşfetmek için çok yıllık bir sözleşme imzaladı. Crypto.com NFT pazarı, Aston Martin NFT airdropları ve sınırlı sayıdaki NFT koleksiyonunun ticareti için bir yer oldu.

Kripto para devlerinden Binance de 2022 yılında bir F1 markasıyla ortak oldu. Alpine F1 takımının NFT koleksiyonları ve airdrop konularını halletmek için iki şirket ortaklık kurdu. Binance hayran katılımını bir üst seviyeye çıkarmak için 20 Mayıs 2022 tarihinde özel bir etkinlik düzenledi. Etkinlik sayesinde takımın bir hayranı Alpine F1 tamircisinin hayatını deneyimleme şansı yakaladı.

2022 Monaco Grand Prix’i sırasında bazı iş birlikleri de gözlemlendi. Bunların arasında Ferrari ve blok zinciri şirketi Velas, Mercedes ve kripto para borsası FTX ve Alfa Romeo ile Shiba Inu arasında iş birlikleri dikkat çekti.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version