Muhabbit

25 Bin Dolar Dağıtan Teşvikli Testnet Kava 5!

Kava 5, 25 bin dolarlık ödül havuzuyla yeni bir yarışma ile test ediliyor.

Kava 5'ten Teşvikli Testnet!

Kava’nın İş Geliştirme biriminden Scott Stuart‘ın sosyal paylaşım platformu Medium üzerinden paylaştığı testnet teşvik yarışması, birçok girişimciyi ve yatırımcıyı heyecanlandırdı. Kava’nın 2021 Yol Haritası’ndaki önemli bir gelişme olan Kava 5 için son rötuşlar yapılıyor. Rötuşlar yapılırken testnetin kullanımı için bir teşvik programı da yayınlandı.

Money Market Madness yarışmasında HARD Money Market Version 2’yi sınırlarına kadar test edip on binlerce dolar kazanma şansı başlıyor. Türkiye saati ile 12 Şubat 04:00’da başlayacak olan yarışma 26 Şubat 04:00’te son bulacak.

Kullanıcılar yarışma süresi boyunca talep ettikleri HARD token miktarına göre sıralanacak. Yakın zamanda paylaşılacak olan linkle The Kava 5 Testnet Faucet, kullanıcıların HARD Money Market üzerinde para edinmesi ve kullanması için sınırlı miktarda varlık sağlayacak. Farklı pazarlara dağıtılan HARD token’ı taleplerinin miktarı zaman zaman Kava testnet yönetişimine bağlı olarak değişecek. Farklı piyasalar için faiz oranları yine zaman zaman Kava testnet yönetişimine bağlı olarak değişiklik gösterecek.

Yarışmanın kazananlarından olmak için bazın ipuçları da verilmiş. Örneğin “Yönetişimle ayarlanan faiz oranları değiştiğinde, pozisyonunuzu yönetmek için arz ve borç varlıklarınızı ayarlayın.” veyahut “Agresif bir yaklaşım sergileyerek testnet pozisyonunuzu tasfiye etmeden yüksek ödüller kazanmak için pozisyonlarınızı dikkatlice yönetin.” gibi uyarı tarzında ipuçları kazanmanın anahtarı olarak gösterilmiş.

Ödüllere gelecek olursak, toplam ödül havuzu 25 bin dolar olarak belirlenmiş. Ödüllerin dağıtımı ise sıralama üzerinden ilerleyecek. En yüksek sıralamaya sahip 10 kişi içerisinden rastgele olarak 5 kişi seçilecek ve her biri 5 bin dolar değerindeki HARD token’larıyla ödüllendirilecek.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version