Muhabbit

3Commas’ın FTX API Anahtarında Açık Tespit Edildi!

Kripto para piyasasındaki siber saldırılar her geçen gün artıyor!

Kripto para piyasasında yaşanan siber saldırılar FTX borsasına kadar uzandı. Kamuoyuna yansıyan bilgilere göre 3Commas ilişkili FTX API anahtarında büyük bir açık olduğu tespit edildi.

Otomatik kripto para ticaret botu sağlayıcısı olarak bilinen 3Commas, FTX borsasında DMG kripto para alım satım çiftlerinde yetkisiz FTX API anahtarları tespit ettiğini açıkladı. Söz konusu açıkla ilişkili olarak çalışmalar yürüten 3Commas ve FTX ekibi, hackerların DMG işlemlerini gerçekleştirmek için sahte 3Commas hesaplarını kullandığını ve API anahtarlarının 3Commas’tan değil, 3Commas platformu gibi gösterilmek istenen hesaplardan çekildiğini dile getirdi.

İlginizi Çekebilir: FTX CEO’su Bankman-Fried, Yatırımcılar İçin Bilgi Testi Fikrini Savunuyor!

Kripto Para Ticaret Botu Sağlayıcısı 3Commas, Yaşanan Güvenlik Açığıyla İlişkili Olarak Önemli Açıklamalarda Bulundu!

Kripto para ticaret botu sağlayıcısı 3Commas konuyla ilişkili açıklamalarının devamında bilgisayar korsanlarının API anahtarlarını ele geçirmek için 3. kişi tarayıcı uzantılarını kullandığını dile getirdi ve ekledi:

“3Commas güvenlik veritabanlarında veya API anahtarlarında herhangi bir ihlal olmadı. Bu durum hiç 3Commas müşterisi olmayan birden fazla kullanıcıyı da etkileyen bir sorundur, 3Commas kaynaklı bir API anahtarı sızıntısı olma ihtimali yoktur.”

Yaşanan olay sonrasında kripto para borsası FTX ve 3Commas ekibi kullanıcı verilerine göre şüpheli gördükleri hesapları belirledi ve olay netlik kazanana kadar API anahtarlarını askıya aldı.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için hesabımızı takip edebilirsiniz: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version