Muhabbit

570 Milyon $’lık BTC Taşıyan Eski Cüzdan Harekete Geçti!

Yaklaşık olarak 570 Milyon $’lık Bitcoin’e sahip olan eski cüzdan harekete geçti.

Bitcoin muhabbit

Yaklaşık olarak 570 Milyon $’lık Bitcoin’e sahip olan eski cüzdan harekete geçti.

Yaklaşık 7 yıl sonra ilk defa hareket eden Bitcoin cüzdanları harekete geçti. Blockchain veri analizi ve takibi yapan BTCparsers tarafından ortaya atılan verillere göre 2013 yılının 11 Ağustos’unda 10,000 BTC iki farklı cüzdan 5,000 BTC olarak ayrıldı.

Bitcoin Cüzdanı

Bahsi geçen ilk cüzdanda toplamda yapılmış 27 işlem dikkat çekerken, diğer cüzdanda ise toplamda 28 transfer işlemi dikkat çekiyor.

Transferlerin detaylı takibi yapıldığında iki cüzdanın da sahibinin aynı olduğu büyük bir olarak öne çıkıyor. Uzun bir süre sonra tekrardan harekete geçen cüzdanın gönderimi gerçekleştirdiği yeni cüzdanın bilinen herhangi bir borsa ya da kurum ile ilişkisi bulunmuyor. Bu noktada eski balinanın Bitcoin’leri satmak için herhangi bir borsaya gönderdiği söylenemez.

Analistler tarafından oldukça sıkı şekilde takip edilen cüzdanın borsalardan birine transfer gerçekleştirmesi halinde hızlı bir duyuru yapılacak gibi görünüyor.

Bitcoin cüzdanının oluşturulduğu tarih incelendiğinde ise Bitcoin fiyatı yaklaşık olarak 330 $ seviyelerinde olduğu ortaya çıkıyor. Buradan yapılacak kaba bir hesap ile kişinin yaklaşık olarak yüzde 17,000’lik bir kar elde ettiği söylenebilir. O günkü fiyat ile alım yaptığını varsayarsak eski balina 10,000 BTC için yaklaşık olarak 3.300.000 $ ödemiş olmalı.

Yıllar sonra harekete geçen cüzdan hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version