Muhabbit

630,001. Bloktan Mesaj! Son Kez 10,000 $’ın Altındayız!

İddiaya göre Bitcoin (BTC), 10,000’ın altını tekrar görmeyecek.

dolar

İddiaya göre Bitcoin (BTC) 10,000’ın altını tekrar görmeyecek. “Halving”in gerçekleştiği 630,000’inci bloktan hemen sonra gelen 630,001’inci bloğun içerisine bir mesaj yerleştirilmiş durumda.

Benzer şekilde başka bir mesaj da Federal Reserve’e (FED) halving öncesi son blokta gönderilmişti. FED’in 2008 krizini toparlayabilmek için aldığı kararlardan fazlasını aldığı belirtilirken,basılan ve ekonomiye enjekte edilen dolarlardan dem vurulmuştu.

Diğer mesaj ise yukarıdaki mesajdan sadece 2 blok sonra geldi. Mesaj ise şu şekilde.

Epstein did not kil himself. End of FED. Last time below 10k.

Transferin içerisine yazılmış mesajda Epstein’in kendini öldürmediği belirtilmekte. Federal Reserve’ün sonunun geldiği de mesajda belirtilirken, Bitcoin’de ise son kez 10,000 $ barajının altında olduğumuz belirtiliyor.

Jeffrey Epstein ise ABD hüküm giymiş bir bankacı ve iş adamı. Hüküm giymesinin ardından 10 Ağustos 2019 tarihinde kaldığı tek kişilik hücrede kendini asıp intihar etmişti. Fakat ABD’de bu durum oldukça büyük bir tartışma konusu. ABD’li kongre üyelerinin Twitter floodunda “akrostiş” ile Epstein’in kendi öldürmediğini yazması ile viral olan olay ile ilgili WikiLeaks de bazı belgeler yayınlamıştı.

Blok SlushPool’un

Mesajın gömüldüğü blok ise SlushPool tarafından bulunmuş. SlushPool, hash gücüne göre an itibariyle en büyük 8’inci madenci olarak ağda öne çıkmakta. Transferde ise çok az miktarda BTC gönderilmiş. Kısacası transferi gerçekleştiren kişinin amacı yukarıda bahsettiğimiz mesajı yayınlayabilmek.

Tabi bu durum bir iddia olmaktan ileri gidemiyor. Çünkü sadece transferin içerisine gömülmüş bir mesajdan bahsediyoruz. Arkasında herhangi bir kanıt bulunmuyor.

Halving sonrası maliyetlerin ikiye katlanması ya da gelirlerin yarı yarıya azalması ile birlikte sizce gerçekten son kez 10,000 $’ın altında olabilir miyiz?

Son Yazılar

Exit mobile version