Muhabbit

70. Yıl Özel Seri Aracını Satın Almak İster misiniz? Öyleyse Sizi F1 Delta Time’a Alalım!

F1 Delta Time’ın yeni müzayedesine davetlisiniz!

F1 Delta Time

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz 70 yılda, birçok teknolojik gelişmeler yaşandı. Bunun yanında etkileyici geçmişi, şaşırtıcı yeteneklere sahip pilotları, heyecan verici ve göz alıcı etkinlikleri ile beraber F1 her zaman damarlarımızdaydı.

Formula 1, 2020 sezonu itibarıyla 70. yaşına bastı. 70 yıllık başarıyı ve istikrarı kutlamak amacı ile F1 Delta Time, çok özel bir Apex aracının NFT’sini açık artırmaya sunacak!

70th Anniversary Edition” isimli NFT, Formula 1’in 70. yıl dönümünü kutlamak için oluşturulmuş eşsiz bir yarış aracıdır. Bu araç, en iyi teknolojinin, mühendisliğin ve ekip çalışmasının birleşimi ile yapılan onlarca yıllık inovasyonu ve Formula 1‘in uzun ve gururlu geçmişini temsil ediyor.

Bildiğiniz gibi, F1 Delta Time’da otomobiller için 5 nadirlik seviyesi vardır: Apex, Legendary, Epic, Rare ve Common. Apex seviyesindeki bir araç, en güçlü seviyededir. Ve tahmin edebileceğiniz gibi “70th Anniversary Edition” bir Apex aracıdır ve en üst düzey performansı kalbinde saklıyor.

70th Anniversary Edition” NFT müzayedesi, 9 Mart 2021 tarihinde 15:00 (UTC)’de başlayacak. Müzayede 12 Mart 2021 tarihinde 15:00 (UTC)’de bitecek. Müzayede 70.70 REVV’lik bir başlangıç fiyatı ile başlatılacak.

Tahmin edebileceğiniz gibi müzayede için geçerli olan tek para birimi REVV Token. Dolayısıyla müzayedeye katılmak istiyorsanız REVV Token satın aldığınızdan emin olun!

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version