Muhabbit

AAVE Fiyat Analizi 26.09.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde AAVE inceliyoruz. AAVE grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

AAVE Fiyat Analizi 1

AAVE Fiyat Analizi 1

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda AAVE grafiğini inceleyeceğim. Fiyat analizi serimize yeni eklediğim AAVE grafiğini, detaylı bir şekilde değerlendireceğim. Grafiğimizi, destek ve direnç bölgelerini kullanarak teknik açıdan incelemeye başlayalım.

AAVE Fiyat 26 Eylül 2022

Direnç bölgesine yakın olan AAVE, şu an 75,3 dolar seviyesinde işlem görmekte.

AAVE Grafik 26 Eylül 2022

AAVE fiyat grafiği 26.09.2022. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

TradingView aracılığıyla hazırladığım grafikte, Binance borsasının AAVE/USDT paritesini kullandım. 4 saatlik zaman diliminde olan grafiğin üzerinde destek ve direnç bölgeleri bulunmakta. Fiyatın, 80 dolar direnç bölgesinden altığı tepkiler beyaz ok işaretleri gösterilmiştir. Ayrıca grafiğin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmakta.

AAVE Analiz 26 Eylül 2022

Grafik üzerinde destek ve direnç bölgelerini mor alanlar ile belirttim. 70 dolar destek seviyesi ile 80 dolar direnç bölgesi arasında işlem gören AAVE, yakından takip edilmeli. Grafiğimize baktığımız zaman destek ve direnç bölgelerinin oldukça iyi çalıştığını görmekteyiz. Bu nedenle destek ve direnç bölgelerini kullanarak işlem açabiliriz. Şu an güçlü direnç bölgesi altında işlem gören AAVE grafiğinde, direnç bölgesinin üzerine ve destek seviyesine alarm kurmak mantıklı olacaktır.

Güçlü direnç bölgesinin aşılması durumunda, kırılan direnç bölgesi artık güçlü destek bölgesi olarak çalışacaktır. Direnç bölgesinin aşılması ile 80 dolar seviyesinin altında zarar kesilecek şekilde direnç bölgelerini takip edebiliriz.

AAVE Yorum 26 Eylül 2022

Mevcut pozisyonlarda risk ve kâr satışı yaparak, direnç bölgeleri takip edilmeli. Bildiğiniz gibi destek bölgeleri alış, direnç bölgeleri ise satış seviyeleridir.

AAVE grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde AAVE/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version