Muhabbit

ABD Ulaştırma Bakanlığı, Kripto Para Teşvik Araştırmalarını Finanse Etmek İstiyor!

ABD Ulaştırma Bakanlığı, sürücüler için kripto paralara yönelik araştırmaları finanse etmek istiyor!

abd muhabbit

abd muhabbit

ABD Ulaştırma Bakanlığı’nın Küçük İşletmelerin Yenilik Araştırması (SBIR) adlı bir programı var. SBIR, teknolojide yeniliği teşvik etmek ve araştırma geliştirme çalışmaları yapmak için teknoloji alanlarında küçük işletmeleri finanse ediyor.

Bu hafta SBIR programında tüketiciler tarafından modalite kullanımı olarak adlandırılan yaklaşımları teşvik etmek için kripto paraların kullanımı ile alakalı araştırmalar önerildi.

COVID-19 ile beraber, sürücüler için park alanlarının azalacağı öngörülüyor çünkü çoğu insan arabası park halinde kalmış oluyor. ABD Ulaştırma Bakanlığı konuyla alakalı şu açıklamaları yaptı:

Paylaşılan park alanlarıyla beraber sürücülerin nereye park edeceğini bir sorun haline geliyor. Bir sistem olmadan park edecek bir alan bulmak ilerleyen günlerde zorlaşacak ve sürücüler bu durumdan etkilenecek.

Bakanlık Teşvik Sistemine Sıcak Bakıyor!

ABD Ulaştırma Bakanlığına göre; blockchain teknolojisi kullanılarak bir sistem oluşturulabilir. Sürücülerin park yeri rezerve etmesi için token kullanması veya sürekli seyahat eden insanların toplu taşıma kullandığında token ile ödüllendirilmesi gibi çeşitli fikirler güzel bir sistemin oluşmasını sağlayabilir. Böylelikle park sorunu ve trafik yoğunluğu belirli miktarda azalabilir.

Blockchain teknolojisiyle birlikte sürekli seyahat eden insanlar, gerçek zamanlı bilgilere doğrudan ulaşabilir. Bununla birlikte insanların nereye seyahat ettiğini öğrenebilir ve duruma bağlı olarak başka yerler tercih edebilir. Böylelikle insanlar, hayatlarına daha planlı devam edebilir ve gitmek istediği yere güncel verilerle karar verebilir.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version