Muhabbit

ABD’li Senatör Cruz: “Bitcoin’e İnanıyorum!”

Bitcoin’e verdiği destekle bilinen ABD’nin Teksas Senatörü Ted Cruz “Bitcoin ve Amerikan Deneyimi” adlı konferansta önemli açıklamalarda bulundu.

Kripto para sektörünün gelişmesiyle birlikte kripto para benimsenmesi de eş zamanlı olarak artmaya devam ediyor. Bitcoin’e verdiği destekle bilinen ABD’nin Teksas Senatörü Ted Cruz “Bitcoin ve Amerikan Deneyimi” adlı konferansta önemli açıklamalarda bulundu.

Katıldığı konferansta Bitcoin’e inandığını ve yaşadığı eyalet olan Teksas’ın da kripto para gelişimi için bir merkez olmasını istediğinin altını çizen Cruz, Bitcoin’e sert tutumuyla bilinen Demokrat Senatör Elizabeth Warren’a da eleştirilerde bulundu.

Daha önceki söylemlerinde de lider kripto para birimi Bitcoin’e yönelik olumlu yorumlarda bulunan Cruz, lider kripto para biriminin dünyayı değiştireceğini belirtti ve ekledi:

“Bu konferanstaki esas konumuz Bitcoin ve Amerikan Deneyimi. Aslında bu konuyu çok sevdim. Amerikan Deneyimi nedir? Amerikan Deneyimini özgün kılan nedir? İnovasyon, huzur, özgürlük ve mülkiyet hakkı. ABD bunların hepsini, diğer ekonomik sistemlerden daha çok sunmayı başardı. Herkese daha çok fırsat verdi. Bitcoin’e baktığınızda ise sürecin aynı olduğunu görüyorsunuz. Size paranın hükumet veya devlet tekelinde olmaması gerektiğini söylüyor. Herkesin ulaşabileceğini anlatıyor. Bu gerçekten çok parlak ve devrim niteliğinde bir icat. Bence gelecekte dünyayı değiştirecek. Enflasyona karşı bir koruma olması konusunda da çok önemli. Çünkü enflasyon en sonunda hepimize uğrayacak ve birikimlerimiz her geçen gün eriyecek. Altın ve gümüş gibi varlıklar nasıl bu anlamda kullanılacaksa milyonlarca insan da Bitcoin’i tercih edecek. Çünkü bu varlıktan sadece 21 milyon tane var. Bir tane fazla bile yok.”

Ted Cruz

ABD’li Senatör Cruz, Elizabeth Warren Hakkında Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu!

Elizabeth Warren

Cruz, açıklamalarında kripto paralara sert tutumuyla bilinen Elizabeth Warren hakkında şu ifadelerde bulundu:

“Demokratlar kontrol edemeyecekleri şeylerden hoşlanmazlar. Bu sebepten ötürü Bitcoin’e sıcak bakmıyorlar. Çünkü Warren, sosyalist parmaklarıyla hepimizin banka hesabındaki en ufak kuruşu bile kontrol etmek istiyor ve bunu bu sistemle yapamayacaklar.”

Ted Cruz

Cruz açıklamalarının devamında Teksas’ın Bitcoin ve kripto para dünyasındaki merkez olmasını istediğini de şu sözlerle vurguladı:

“Bu eyaletin çöldeki bir vaha gibi olmasını istiyorum. Batı Teksas’taki doğal gaz tesislerini görseniz hayran kalırsınız. Ufuktaki ışıkları görürsünüz. İşte onlar petrol çıkarken yakılan doğal gazın görüntüsü. Ve onların hemen yanında o gazdan elde edilen elektrikle Bitcoin madenciliği yapılıyor.“

Ted Cruz

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version