Muhabbit

Adidas, Metaverse İçin Ready Player Me İle Ortaklık Sağladı!

Ready Player Me, metaverse dünyasında kullanıcıların kullanabilecekleri avatarları oluşturmasını sağlayan bir platform olarak öne çıkıyor.

Adidas Metaverse Genel

Adidas Metaverse Genel

Spor ayakkabı, spor giyim ve aksesuar üreten çok uluslu bir Alman şirketi olan Adidas, 5 Nisan 2022 Salı günü bir duyuru gerçekleştirdi. Yapılan açıklamaya göre şirket, metaverse için Ready Player Me ile iş birliği yaptı.

Ready Player Me, metaverse dünyasında kullanıcıların kullanabilecekleri avatarları oluşturmasını sağlayan bir platform olarak öne çıkıyor.

Adidas ve Ready Player Me, Adidas Originals’ın Ozworld ayakkabı koleksiyonunu içeren ve yapay zeka tarafından oluşturulan bir avatar oluşturma platformunu piyasaya sürecek.

Adidas, Ready Player Me ile İş Birliği Yapıyor

Adidas, metaverse alanında kendi ekosistemini büyütmek ve genişletmek için çalışmalara devam ediyor. Şirket, 5 Nisan 2022 tarihinde Ready Player Me ile ortaklık sağladı. Bununla birlikte Adidas’ın metaverse ve NFT ekosisteminde sürekli olarak aktif kalmaya çalıştığını söyleyebiliriz.

Ready Player Me teknolojisi sayesinde kullanıcılar, tek bir kimlikle veya avatarla birden fazla metaverse evrenini keşfedebilir. Ready Player Me ile yapılan ortaklıkla beraber Adidas, yapay zeka teknolojisinin kullanıldığı bir avatar oluşturma platformunu piyasaya sürecek.

Adidas ve Ready Player Me, Yapay Zeka Teknolojisini Kullanarak Avatar Oluşturma Platformunu Piyasaya Sürecek!

Yapay zeka teknolojisinin kullanılacağı avatar oluşturma platformunun, 8 Nisan 2022’de piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ozworld adını taşıyan fütüristik spor ayakkabılar, ilk olarak 1990 tarihinde piyasaya sürüldü. Ready Player Me ile yapılan ortaklıkla beraber kullanıcılar, Adidas Ozworld markası adı altında kendi metaverse avatarlarını oluşturabilecekler.

Adidas 5 Nisan 2022 Salı günü konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

Oluşturulan avatarlar, Ready Player Me ortaklığı sayesinde farklı platformlarda kullanılabilecek. Adidas, bu ortaklıkla beraber kendi platformunu bir adım ileriye taşıyacak. Amacımız, kullanıcıların oluşturduğu avatarları 1.500’den fazla farklı metaverse platformunda kullanılabilmesini sağlamak.

Adidas, Kasım 2021’in sonunda Coinbase ve The Sandbox ile ortaklık kurdu ve NFT projelerine yeni bir vizyon sağladı. Aralık 2021’de ise Adidas, Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT projesi ile iş birliği yaptı.

Yapılan iş birliğinden sonra Adidas, Punks Comics, Gmoney ve BAYC projesi ile birlikte çalışarak bir NFT koleksiyonu çıkardı. Adidas Originals NFT koleksiyonu, satış hacmi açısından piyasaya sürdüğü en iyi NFT projesi oldu.

Spor ayakkabı devinin piyasaya süreceği avatar oluşturma platformuna Adiclub üyeleri ve Adidas NFT sahipleri, erkenden erişebilecek. Bununla birlikte kullanıcılar, 28 Nisan 2022 tarihinde oluşturdukları avatarları kullanabilecek.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version