Muhabbit

Adidas NFT Koleksiyonu Hacim Olarak İlk 50’de Yerini Aldı!

Adidas Originals NFT koleksiyonu, 18 günde 60 milyon dolara yakın satış gerçekleştirerek ilk 50 NFT koleksiyonunda yerini aldı.

adidas nft

adidas nft

2021 Kasım ayında Adidas, metaverse ile ilgilenmeye başladı. Daha sonra Coinbase ile ortaklık yaptığını ve The Sandbox’ta arazi satın aldığını açıklayan ayakkabı markası, ertesi hafta Bored Ape Yacht Club (BAYC) ve çizgi roman dizisi Punks Comic ile ortak olduğunu duyurdu. Aralık ayında Adidas Originals NFT koleksiyonu satışa çıktı.

İlginizi Çekebilir: Metaverse Nedir?

Adidas’ın NFT koleksiyonu yüksek bir talep gördü ve ilk 50 NFT koleksiyonuna girmeyi başardı. Yapılan satışlara göre Adidas Originals NFT koleksiyonu, 49’uncu sırada yer alıyor. NFt koleksiyonu, piyasaya çıktığı günden beri yaklaşık 58 milyon dolarlık satış gördü.

Dune Analytics’ten elde edilen verilere göre; Adidas NFT koleksiyonunun taban fiyatı 0,74 ETH iken tavan fiyatı ise 1.85 ETH’dir. 0.74 ETH yaklaşık olarak 2.800 $ ederken, 1.85 ETH de yaklaşık olarak 7.000 $ ediyor. Bununla birlikte verilere göre; Adidas Originals “Into the Metaverse” (ITM) NFT’sine sahip olan 17.976 farklı cüzdan adresi var.

Adidas NFT’lerine İşlev Katabilir!

Metaverse alanında varlığını sürdürmek isteyen marka, ilerleyen zamanlarda daha fazla koleksiyon ürününü kullanıcılara sunabilir. Adidas NFT’lerine işlev katarak, NFT sahiplerine ilerleyen zamanlarda özel koleksiyonlara, etkinliklere ve ürünlere erişimini sağlayabilir. Bu da NFT sahiplerinin kendini daha özel hissetmesini sağlayabilir.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version