Muhabbit

Adım Attıkça Kazandıran Blockchain Oyunu 8,3 Milyon Dolarlık Fon Topladı

Genopets, tohum fonlama turundan 8,3 milyon dolar topladığını duyurdu.

Genopets Muhabbit

Genopets Muhabbit

Dünyanın ilk “hareket ettikçe kazan” temalı Blockchain tabanlı oyunu Genopets, ilk finansman turunda 8,3 milyon dolarlık fon topladığını duyurdu.

Girişim şirketi Konvoy Ventures ve Pantera Capital’in finansmanıyla hayata geçirilmesi planlanan Genopets, fiziksel dünya ile metaverse’ü birleştirmek üzere Solana Blockchain’inde kuruluyor. Solana tabanlı NFT “move to earn/hareket ettikçe kazan” oyunu, bugün (18 Ekim 2021) şirket tarafından yapılan açıklama ile tohum fonlama turundan 8,3 milyon dolar topladığını duyurdu.

Şirketin tohum fonlama turunun Konvoy Ventures ve Pantera Capital dışındaki melek yatırımcıları ise Alameda Research, Old Fashion Research, Solana Capital, Xoogler Ventures, Mechanism Capital ve Animoca Brands oluyor.

Hem Fit Kal Hem Para Kazan!

Blockchain tabanlı oyun, oyuncuların fiziksel hayatta attıkları her adım ile para kazanması üzerine kurulu. Oyun, oyuncuların cep telefonlarından veyahut giyilebilir spor cihazlarından hareket verilerini alacak. Bu şekilde oyuncu, gün içerisinde attığı adıma veyahut yaptığı egzersize göre para kazanabilecek.

“Oyun, fiziksel olarak aktif kalmaları için oyunculara bir teşvik olması için pasif gelir sağlamakta.”

genopets ceo’su albert chen

Kullanıcıların oyuna başlamadan önce üç NFT karakteri satın almaları gereken popüler GameFi oyunu Axie Infinity’nin aksine, Genopets’i başlatmak için gereken NFT’ler ücretsiz olacak.

Minting işleminden sonra kullanıcılar, kazanma sürecini hızlandırmak için karakterleri için sanal bir “habitat/yaşam ortamı” satın almayı seçebilecek. Habitat satın alındığında ise, eldekilere ek olarak NFT öğelerinden oluşan yeni bir pazar yeri kullanılabilir hâle gelecek.

Oynadıkça kazandıran oyunlar hakkında detaylı bilgi için:

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version