Muhabbit

African Digital Art Network, NFT Platformu Nandi’yi Tanıttı!

African Digital Art Network, NFT pazar yeri Nandi’yi AfricaNXT konferansında tanıttı.

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın başlamasıyla birlikte, tüm dünyayı etkisi altına alan belirsizlik havası devam ederken, sanat alanına dair gelişimler de hız kesmeden de devam ediyor.

Bildiğiniz üzere kripto paraların benimsenmesiyle birlikte, son zamanlarda NFT’lere olan ilgi oldukça artış gösterdi.

Ünlü sanatçılardan, dünyaca ünlü sporculara kadar birçok sektördeki kişi NFT dünyasına adım attı. Bu kez ise siyahi dijital sanatçıların küresel bir platformu olan African Digital Art Network, NFT pazar yeri Nandi’yi başlatarak Web3 dünyasına ilk adımlarını atmak için kollarını sıvadı.

African Digital Art Network kendi NFT platformunun tanıtımını ise Nijerya’nın Lagos kentindeki AfricaNXT konferansı sırasında gerçekleştirdi.

İlginizi Çekebilir: NFT Nedir?

African Digital Art Network, Nandi Platformu İle Web3 Dünyasından Yararlanmayı Planlıyor!

African Digital Art Network

African Digital Art Network duyurduğu Nandi platformuyla, siyahi sanatçıların yeteneklerini sergileyebilecekleri ve Afrika’nın web3 dünyasından faydalanabileceği platform olmasını hedeflediklerinin altını çizdi.

Nandi NFT Marketplace, aynı zamanda Afrika Dijital Sanat Ağı kurucu ortağı olan Chinedu Enekwe tarafından kurulmuş olup, adını ise Zulus’un efsanevi kralı olarak bilinen Shaka’nın annesi Kraliçe Nandi’den aldığıda bilinmekte.

Howard Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Chinedu Enekwe, kendi kurmuş olduğu platform ile ilgili şu ifadelerde bulundu:

Dünyada adaletsizliğe maruz kalan bir çok siyahi topluluk bulunmakta. Bu pazar yeri onlar için başlangıç niteliğinde olacak. Tam olarak çözüm değil ama başlangıç.. Siyahi yetenekleri ön plana çıkaracak bir platform olacak.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version