Muhabbit

Ağır Siklet Şampiyonu Ödülün Yarısını BTC Olarak Alacak!

UFC ağır siklet şampiyonu Francis Ngannou, “Bitcoin değerli, güvenli ve kimse onunla başa çıkamaz” dedi.

UFC Muhabbit

UFC Muhabbit

UFC 270 turnuvasında Francis Ngannou ve Ciryl Gane kemer için karşı karşıya gelecek. UFC ağır siklet unvanı sahibi Francis Ngannou, Cash App aracılığıyla ödülün yarısını Bitcoin (BTC) olarak alacağını duyurdu ve sözlerine şu şekilde devam etti:

Bitcoin hakkında çok fazla araştırma yaptım. Kripto paraların, paranın geleceği olduğuna gerçekten inanıyorum. Bitcoin değerli, güvenli ve kimse onunla başa çıkamaz.

Dövüşü kazanan kişi 750.000 $‘ın sahibi olacak. Birçok kişi iki iyi ağır sikletin iyi bir mücadele vereceğini düşünüyor.

francıs Ngannou

Etkinlik, California’daki Honda Center’da gerçekleşecek. Ngannou sahip olduğu kemeri korumak için dövüşücekken Ciryl Gane ise kemeri Ngannou’dan almak için orada olacak. Karşılaşmayı kazanan kişi, önümüzdeki yıllarda ağır sikletin yeni yüzü olacak.

UFC’de BTC’den Bahseden İlk Kişi Ngannou Değil!

Ngannou, Bitcoin’den kazanç elde etmek isteyen ilk profesyonel MMA dövüşçüsü değil. 2021 Aralık ayında Kevin Lee, Rusya merkezli Eagle Fighting Championship’in kendisine BTC olarak ödeme yapacağını söyledi.

Cash App, birçok ünlü sporcunun BTC ile maaş almasını sağlıyor. Los Angeles Rams’teki Odell Beckham Jr., Green Bay Packers ve oyun kurucu Aaron Rodgers dahil olmak üzere birçok NFL oyuncusuyla ortaklıklar sağlayan Cash App, sporcuların maaşlarını BTC olarak almasını sağlıyor.

İlginizi Çekebilir: Los Angeles Rams Oyuncusu Maaşını BTC Olarak Alacak!

Bu anlaşmalar sayesinde kripto para toplulukları yeni sporcular tanırken, sporcu kişiler ise kripto paraların reklamını yapmış oluyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version