Muhabbit

Akbank, Avalanche Summit II Etkinliğine Sponsor Olduğunu Açıkladı!

Akbank blok zincirine destek olmaya devam ediyor

Türkiye’nin büyük bankalarından biri olan Akbank, geleceğin teknolojilerini desteklemek amacıyla Avalanche Summit II’ye sponsor olduğunu açıkladı.

Yıllardır blok zinciri üzerine çalışmalar yapan Akbank, son bir yıldır çalışmalarını hızlandırdı. Akbank’ın yatırım kolu Ak Yatırım, 2023 Mart ayında İstanbul merkezli Stablex borsasının en büyük hissedarı olmak için resmi kurumlara başvuru yapmıştı.

Akbank’ın yaptığı bir başka büyük blok zinciri etkinliği ise 10 Ağustos 2022 tarihinde yine Avalanche ile ortaklık kurarak “Akbank ReFi Hackathon“u gerçekleştirmesiydi.

Akbank yaptığı son açıklama ile birlikte 3 Mayıs 2023 Çarşamba günü Barselona’da gerçekleşecek olan Avalanche Summit II etkinliğine sponsor olduğunu açıkladı. Banka yaptığı açıklamada Akbank LAB ve Swipeline_TR ile birlikte etkinliğin nabzını tutacağını belirtti.

Avalanche Summit II Hakkında

Barselona’da ikincisi yapılacak olan etkinliğe birçok konuşmacı ve şirket katılacak. Sponsorlarının, konuşmacılarının ve eğlenceli aktivitelerin sürekli arttığı etkinliğin çok ses getirmesi bekleniyor. Geçen sene ilki yapılan etkinliğe 4.000’den fazla kişi katılmış ve başta platformun cüzdan uygulaması olan Core olmak üzere birçok yenilik açıklanmıştı.

Avalanche Summit II hakkında daha fazla bilgiyi bu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version