Muhabbit

Alameda, Voyager’a 200 Milyon Dolar Ödeyecek!

Alameda Research, kripto para kredi şirketi Voyager’dan aldığı 377 milyon dolarlık kredinin 200 milyon dolarını geri ödemeye hazırlanıyor.

voyager kriz

voyager kriz

İflas eden kripto para şirketlerini satın almasıyla ön plana çıkan Alameda Research, kripto para kredi şirketi Voyager’dan aldığı 377 milyon dolarlık kredinin 200 milyon dolarını geri ödemeye hazırlanıyor. Kamuoyuna yansıyan bilgilere göre, 200 milyon dolarlık ödeme sonrasında Voyager da Alameda’dan teminat olarak aldığı 160 milyon dolarlık tokenı iade edecek.

Alameda Research’ün 200 Milyon Dolarlık Ödemeyi Ayın Sonuna Kadar Yapması Gerekiyor!

New York’taki bir federal mahkemesinin kararına göre 200 milyon dolarlık bu ödemenin ise 30 Eylül 2022 Cuma gününe kadar yapılması gerekiyor. Alemada’nın söz konusu bu ödemeyi ise Bitcoin ve çeşitli altcoinler aracılığıyla yapacağı biliniyor. Bu altcoinler arasında ise ETH, DOGE ve LTC bulunuyor.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz temmuz ayında Alameda, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda şu ifadelerde bulunmuştu:

“Voyager kredisini iade etmekten ve Voyager için çalıştığında teminatımızı geri almaktan mutluluk duyuyor.”

Alameda Research’ten ayrı bir şirket olan fakat aynı yönetim altında bulunan Alameda Ventures da mevcut piyasa koşullarındaki olumsuz gidişatı hafifletmek adına Voyager’a 200 milyon dolar nakit ve ek olarak 15.000 BTC’lik kredi vermişti.

İlginizi Çekebilir: Voyager Müşterileri, Fonlarını Kaybetmekle Karşı Karşıya!

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz

Son Yazılar

Exit mobile version