Muhabbit

Albümde Saklı Bitcoin, Bulana Ödül Olarak Verilecek!

Amerikan enstrümantal müzik grubu Logic Beach, Reddit üzerinde yaptığı paylaşımda yeni albümüne Bitcoin sakladığını açıkladı.

Bitcoin

Amerikan enstrümantal müzik grubu Logic Beach, Reddit üzerinde yaptığı paylaşımda yeni albümüne Bitcoin sakladığını, bulana ödül olarak verileceğini açıkladı.

12 Mayıs tarihinde Reddit üzerindeki Bitcoin başlığına “Halving’i kutlamak için bir bulmaca!” olarak altbaşlık açarak saklı Bitcoin ödülünü açıklayan Logic Beach;

“Yaklaşık 0,03 Bitcoin bulunan cüzdanın seed verilerini,  yeni albümümün içine sakladım. Kim bulabilirse ödül olarak, Bitcoin onundur” dedi.

Tıpkı bir define avına benzetilen olay, Logic Beach’in esas adamı Herman Felker tarafından ortaya atılmış. Felker, grubun YouTube kanalında kendisi için “Sanatçı ve müzisyen” olarak tanımlamasının yanı sıra “Geceleri astrofizikçi ve sanatçıyım, lakin bu sizi yanıltmasın.” diye ekliyor. 2012’den beri aktif olan kanalın, video görüntülenmesi Reddit paylaşımından sonra yaklaşık 40 kat artarak 1.200’ü buldu.

Bitcoin bulmacasını çözmek için, 2 gün önce çıkan yeni albümü ₿ifurcations’un Lossless versiyonunun indirilmesi gerektiği de eklenen bilgiler arasında. Bulmacanın zor olmadığını savunan Felker, define avının pek de uzun sürmeyeceğini düşündüğünü iletti. Lakin 21 Mayıs’a kadar çözülemez ise çözümü bizzat kendisi açıklayacak. Ayrıca birinin bulmacayı çözmesi hâlinde çözüm yolunu onunla paylaşması gerektiğini de ekledi.

Bununla birlikte cüzdanın içerisindeki Bitcoin miktarı, satın alınan albümlerle her dakika artıyor. Şu anda içerisinde 0,05 Bitcoin olduğu belirtilen albüm, BandCamp üzerinden indirilebiliyor. Cüzdandaki meblağ şu anda ne kadar diyorsanız, adresinden kontrol edebilirsiniz;

bc1qj7467e7r5pdfpypm03wyvguupdrld0ul2gcutg

 

 

Son Yazılar

Exit mobile version