Muhabbit

Algorand DeFi Projeleri İçin 330 Milyon $’lık Fonu Duyurdu!

DeFi platformları için oluşturulan fon ile birlikte Algorand üzerindeki DeFi ekosisteminin genişletilmesi ve büyütülmesi hedefleniyor.

Algorand

Algorand ALGO

Popüler blockchain platformu Algorand (ALGO), 330 Milyon $’lık yeni destek fonunu duyurdu. DeFi platformları için oluşturulan fon ile birlikte Algorand üzerindeki DeFi ekosisteminin genişletilmesi ve büyütülmesi hedefleniyor.

Halihazırda proof of stake algoritması ile çalışan ve Algorand Standard Asset (ASA) ile akıllı kontrat desteği bulunan blockchain platformu üzerinde ilgili fon ile birçok projenin hayata geçirilmesi sağlanacak.

Son bir yıl içerisinde birçok farklı blockchain ağında geliştirilen merkezsiz platformlar, kripto para yatırımcılarının ve kullanıcılarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Merkezsiz bir şekilde gerçekleştirilebilen işlemler ve getiri oranları kullanıcıları DeFi platformlarına çekmeye devam ederken, blockchain platformları tarafından da DeFi ekosistemi oluşturabilmek için yatırımlar tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz dönemde Avalanche ve Fantom gibi blockchain platformları tarafından da benzer fonlamalar duyurulurken, birçok ağ geliştiricilere benzer destekleri sağlamakta kararlı görünüyor.

Merkezsiz bir şekilde işlem yapılabilen AMM protokollerinin yanı sıra, lending (kiralama) ve borrowing (Borç alma) özelliklerinin bulunduğu merkezsiz platformlara her gün bir yenisi ekleniyor.

ALGO Olarak Dağıtılacak

Bahsi geçen 330 Milyon $’lık fon Algorand platformunun kendi varlığı olan ALGO formatında dağıtılacak. Son dönemde ciddi bir artış yaşayan ALGO’nun 150 Milyon adedi ise bahsi geçen fonu oluşturmaya yeter durumda görünüyor.

Diğer yandan Harmony, XDai ve Polygon tarafında da benzer fonlar oluşturulurken, geliştiricilere ciddi bir destek sunulmaya devam ediyor.

Algorand platformunda oluşturulacak DeFi ürünlerini kullanmayı düşünüyor musunuz?

Blockchain haberleri için: Blockchain Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version