Muhabbit

Algorand, Yeni Programında 500.000 Dolar Hibe Edecek!

Algorand Vakfı, Avrupalı ​​geliştiricileri ve girişimcileri desteklemeyi amaçlıyor.

Büyük blockchain platformu Algorand’ın arkasındaki yönetim ve araştırma kuruluşu olan Algorand Vakfı, Avrupa’da yeni bir hızlandırıcı programı başlatacağını duyurdu.

“Algorand Europe Accelerator” olarak bilinen yeni program, Algorand platformunda uygulamalar geliştirmek isteyen Avrupalı ​​geliştiricileri ve girişimcileri desteklemeyi amaçlıyor.

Algorand Vakfı, yeni programın, Algorand’ın yerleşik yatırımcıları Eterna Capital ve Borderless Capital ile işbirliği içinde başlayacağını söyledi.

Programın bir parçası olarak, Borderless Capital, seçilen on projeye başlangıç ​​fonu olarak 15.000 $ dağıtacak. Başarılı girişimler, hem Borderless Capital hem de Eterna Capital’den 500.000 $ ‘a kadar devam eden yatırımdan faydalanacak.  

Algorand Vakfı’nın bir sözcüsü konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

“Bu fondan yararlanacak olan proje sayısını önceden belirlemedik. En başarılı projeler 500.000 $ ‘lık yatırımdan faydalanacak.”

Algorand Europe Accelerator ayrıca, teknoloji mentorluğu, token ekonomisi, pazarlama ve kaynak yaratma konularında strateji oluşturma, pazar yürütme ve konu rehberliği gibi alanlarda uzmanlık içeren seçilmiş projelere sunmayı amaçlamaktadır. 12 hafta sürecek olan program, Props’un kurucu ortağı Adi Sideman, Securitize CEO’su Carlos Domingo ve Youbi Capital CEO’su Chen Li gibi sektör uzmanlarının da dahil olduğu bazı uzmanları şimdiden işe aldı.

Algorand Vakfı’nın baş ekonomisti Massimo Morini Şu açıklamayı yaptı:

“Avrupa’da Algorand tabanlı uygulamaların geliştirilmesinin Algorand’ın büyümesi için çok önemli. Çünkü Londra önemli bir başlangıç ​​merkezi ve çok önemli bir finans merkezidir”

Algorand’ın yeni Avrupa hızlandırıcı programı, bu yılın başlarında Asya’da ilan edilen programa benzer bir girişimi takip ediyor. Haziran 2020’de Algorand Vakfı, Algorand geliştiricilerine finansman ve devam eden yatırım olarak sırasıyla 15.000 $ ve 250.000 $ ödül vermek için Algorand Asia Accelerator’ı başlatmıştı. Program ayrıca Borderless Capital ve Eterna Capital tarafından da finanse edilmişti.

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version