Muhabbit

MyNeighborAlice ALICE Fiyat Analizi 19.07.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Alice’i inceliyoruz. Alice grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

alice Fiyat Analizi 1

Merhabalar ben Draco. Fiyat analizi yazı dizimin bugünkü bölümünde ALICE’i inceleyeceğim. ALICE düzenli olarak fiyat analizini hazırladığım coinlerden biri değildi. Bugün bu açıdan ilk olacak. Bakalım ilk fiyat analizinde grafiği bize ne gibi ipuçları verecek.

ALICE Fiyat 19 Temmuz 2021

Binance borsası ALICE/USDT paritesi verilerine göre son 15 günde en yüksek seviye 8,57 dolar bölgesi, en düşük seviye ise 4,31 dolar bölgesi. Şu an ise 4,87 dolar bölgesinden işlem görmekte.

ALICE Grafik 19 Temmuz 2021

MyNeighborAlice ALICE fiyat grafiği 19.07.2021. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

4 saatlik zaman dilimindeki MyNeighborAlice/Tether (ALICE/USDT) fiyat grafiği. Grafikteki veriler Binance borsasına aittir ve grafik Tradingview’den temin edilmiştir. Grafik logaritmik ayarlardadır.

ALICE Analiz 19 Temmuz 2021

Graafikteki yeşil alanlar 4 saatlik ALICE grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgeleridir. Grafikte yakın zamandaki fiyat verilerini görmekteyiz. Geçmişe baktığımızda ALICE fiyatının 20 dolara kadar çıktığını görmekteyiz.

Fiyatın destek altına sarkmasından dolayı dikkatli olmakta fayda olacağını düşünüyorum. Yukarıdaki paragrafta fiyatın büyük bir düşüş yaşadığını söylemiştim. Burada benim için önemli olan bölge 4,2 dolar seviyesindeki destek bölgesi. Bu bölgeden tepki alması durumunda fiyatın ilk olumlu adımı atacağını düşünüyorum. Sonrasında ise 8,5 dolar seviyesini geçebilirse eğer oldukça önemli bir seviyeyi geçmiş olacaktır.

ALICE Yorum 19 Temmuz 2021

Fiyatın şu an desteğinin altına sarkmasından dolayı riskli olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü tahmin edebileceğiniz üzere desteğini kırmış bir coinin düşme olasılığı oldukça fazladır. Burada da yapılabilecek en güzel şey fiyatın dönüş senaryolarını üzerinde çalışmaktır. Yukarıdaki paragrafta bu düşüncemi paylaşmıştım.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version