Muhabbit

ALICE Token Yatırımcıları My Neighbor Alice Testine Katılabilecek!

My Neighbor Alice test aşamasında!

my neighbor alice2 muhabbit

my neighbor alice2 muhabbit

ALICE Token yatırımcıları, My Neighbor Alice (MNA) oyunun alfa öncesi versiyonunun giriş kısmını deneyebilecekler!

Oyunu denemek isteyen yatırımcılar, Lummesta kasabasında bir gezintiye çıkabilir ve arkadaşları ile çevrim içi bir şekilde oyunu deneyimleyebilir. Oyunun yatırımcılara açık olan alfa öncesi versiyonu 30 Eylül’e kadar test için açık kalacak.

Alfa Sürüm Öncesi Versiyonda Neler Yapılabilir?

My Neighbor Alice’in alfa öncesi sürümünde, kısıtlı bir deneyim kullanıcılara sunulacak. Örneğin, test versiyonunda pazar yeri, arsa ziyaretleri, bina ve çevre düzenlemesi gibi bazı özellikler mevcut değildir.

Oyuncular bu sürümde, oyunun sadece giriş kısmını deneyimleyebilecek. Bu kısımda, tanışabilecekleri ve oyunda yer alan bazı NPC’ler ile etkileşim haline girebilen oyuncular, görevleri tamamlayarak giriş kısmını deneyimleyebilecek. Ayrıca oyuncular, diğer oyuncularla etkileşim haline girebilecek ve şehri birlikte keşfedebilecek.

Teste Nasıl Katılabilirim?

An itibarıyla oyuna erişmek için bir Steam hesabı, bir Chromia Vault hesabına sahip olmanız gerekiyor. Bunun yanı sıra ALICE Token yatırımcısı olmanız gerekiyor.

My Neighbor Alice ekibinin hazırladığı kılavuza ise buradan ulaşabilirsiniz.

MNA ekibinin kullanıcılardan istediği en önemli şey ise geri bildirim. Ekip, ALICE Token yatırımcıları için bu testi yapmalarının en büyük sebebinin geri bildirim olduğunu söylüyor.

Bu durum ile birlikte, en iyi geri bildirimi yazan 100 kullanıcı, MNA ekibinin geliştirdiği bir NFT’nin sahibi olacak. 30 Eylül’e kadar açık olacak geri bildirim sayfasına bildirimlerinizi yollamayı unutmayın.

Daha fazla bilgi almak için My Neighbor Alice Türkiye’nin Medium sayfasını inceleyebilir veyahut My Neighbor Alice Türkiye Telegram kanalına katılabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version