Muhabbit

“Alien” Yapımcısı Ridley Scott, Ethereum Ağının Kuruluşu Hakkında Film Yapacak

Kitabın yazarı dahil herkes sinemaya uyarlanacak olan filmin emin ellerde olduğuna inanıyor.

“House of Gucci” ve “Blade Runner 2049” gibi filmlerin yapımcısı Scott Free yapım şirketi, Defiant Kurucusu Camila Russo’nun Ethereum ağının kuruluşuyla ilgili “The Infinite Machine” (Sonsuz Makine) adlı kitabını beyaz perdeye uyarlayacak.

Deadline‘ın yaptığı habere göre kitabı filme Shyam Madiraju uyarlayacak. Filmi, Versus Entertainment’den Alejandro Miranda ile Scott Free şirketinden Ridley Scott, Tom Moran ve Vera Meyer yönetecek.

Kitabın yazarı Camila Russo kitabının filme çekilmesi hakkında şunları söyledi:

“Hikayeyi filme dönüştürecek daha iyi bir ekip hayal edemiyorum. İnternet ve teknolojinin film sektörüne girmesine yardımcı olan bu ekibin, hikayeyi yeni neslin kalbine kazıyacağına inanıyorum.”

“The Infinite Machine” kitabı, 2020 yılının yazında yayımlandı. Kitap, Ethereum’un, genç deha Vitalik Buterin’in zihninde başlayan ve kripto para piyasasının en büyük 2. kripto para olmasına uzanan yolculuğu anlatan 3 ciltlik kitap serinin ilki olmakta.

İlginizi çekebilir: Vitalik Buterin Kimdir?

Kitabın yazarı dahil herkes sinemaya uyarlanacak olan filmin emin ellerde olduğuna inanıyor.

Scott Free yapım şirketi 1995’te kurulduğundan beri Hollywood’un büyük yapımcılarından biri oldu. Şirketin filmleri arasında Matt Damon, Ben Affleck ve Jodie Comer’ın oynadığı The Last Duel, Lady Gaga, Adam Driver ve Al Pacino’nun oynadığıHouse of Gucci bulunuyor. Şirketin yaklaşan filmleri arasında Napolyon, Berlin Nobody, First Ascent, Boston Strangler ve yeni Alien filmi bulunuyor.

Ayrıca Ridley Scott’un yapımını üstlendiği filmler arasında “Alien: Covenant”, “The Martian” ve “Death on the Nile” gibi bilinen filmler bulunuyor. Scott’ın 4 adet Oscar ödülü de bulunuyor. 

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version