Muhabbit

Amazon Dijital Para Stratejisi için Yeni Yönetici Arıyor!

Amazon müşterilerine farklı alternatifler sunacak gibi görünüyor.

Amazon

Teknoloji devi Amazon, ödeme odaklı ekibi için yeni bir işe alım dalgası ile dijital para birimi ve blockchain alanında gelişmek istiyor.

Amazon’un ödeme kabul ve deneyim ekibi, şirketin dijital para birimi ve blockchain stratejisinin yanı sıra bir ürün yol haritası geliştirmek için dijital bir para birimi ve blockchain ürünü arıyor. Ekip, Amazon müşterilerinin ödemelerinden sorumludur.

Perşembe günü yayımlanan yeni bir rapora göre şirket, “geliştirilmesi gereken yetenekler için durumu geliştirmek” ve genel ürün vizyonunu yönlendirmek için blockchain, merkez bankası dijital para birimleri (CBDC) ve kripto para birimleri konusunda uzmanlığa sahip deneyimli bir ürün lideri arıyor.

Amazon Yeni Ödeme Yöntemlerinin Peşinde!

Yeni Amazon lideri, müşteri deneyimi, teknik strateji ve yetenekler dahil olmak üzere yol haritasını tasarlamak adına Amazon ekipleri ile yakın temasta bulunacak.

İş başvurusu, dijital para birimi ve kripto para ekosistemleri ve ilgili teknolojilerin “derin bir şekilde anlaşılması” dahil olmak üzere sektörel nitelikler istiyor.

Amazon’un yeni pozisyonla ödeme kabul sürecinin bir parçası olarak kendi dijital para birimini piyasaya sürmeyi düşünüp düşünmediği belirsiz. Firma henüz bu iddialara cevap vermiş değil.

İş ilanı, Amazon müşterilerinin dijital para birimlerini kullanarak alışveriş yapmasına izin vermek için yeni bir hizmet geliştirdiğini doğrular nitelikte. Bu yılın başlarında Amazon, “Dijital ve Gelişmekte Olan Ödeme Yöntemleri” olarak bilinen yeni bir dijital ödeme ürününü başlatmak için bir iş başvurusu yayımlamıştı.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version