Muhabbit

Amazon’dan Ripple’a Yönetici Transferi!

Ripple, mühendis ekibinin başına yeni bir yönetici getirdi.

ripple

Dev teknoloji şirketi Amazon’da yönetici olarak görev yapan Devraj Varadhan’ın, Ripple’a mühendislikten sorumlu kıdemli başkan yardımcısı olarak katıldığı duyuruldu. 


Ripple CEO’su Brad Garlinghouse sosyal medya platformu twitter üzerinden yapmış olduğu açıklama ile şirketin “all-star” mühendislik ekibinin yeni üyesini ağırlamaktan heyecan duyduğunu  dile getirdi.

Varadhan Ripple tarafından işe alınmadan önce, 2020 yılının Aralık ayına kadar Amazon‘un teslimat deneyimi başkan yardımcısı olarak görev yapıyordu.  

Varadhan yeni işi ve görevi hakkında yaptığı açıklamasında, teknolojik ilerlemenin insanlık üzerinde son derece olumlu bir etkisi olabileceğini söyleyerek şu ifadelere yer verdi:          

“Amazon’un 15 yıldır önde gelen mühendislik ekiplerinde, insanlara yaşam tarzları için gerekli olan temel ihtiyaçları sağlayan, müşteri odaklı yeniliklere ilk elden tanık oldum.”

Varadhan’a göre Ripple ağı, blockchain teknolojisinin gücünü ortaya çıkararak küresel finans ağını daha verimli hale getirecek ve para transferini bir e-posta göndermek kadar kolay hale getirecek.   

Devraj ayrıca Ripple’ın finansal ağı RippleNet ve RippleX açık geliştirici platformu, finans kurumlarının, girişimcilerin, kurucuların ve girişimcilerin dünyanın her yerindeki insanların işlem yapma şeklinin hızını, maliyetini ve güvenilirliğini önemli ölçüde artırmasına olanak tanıyan blockchain ve dijital varlık teknolojisinin gücünü ortaya çıkardığını dile getirdi.

Ripple her ne kadar zorlu süreçlerden geçiyor olsa da önde gelen büyük şirketlerden yönetici transferlerine devam ediyor. En son Aralık ayında, bankacılıktaki en güçlü kadınlardan biri olarak kabul edilen JPMorgan Chase’in eski düzenleyici işler sorumlusu Sandie O’Connor, Ripple’ın yönetim kuruluna katılmıştı.

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version