Muhabbit

Amber Group Kurucu Ortağı Hayatını Kaybetti!

Amber Group’un Kurucu Ortağı olan ve “TT” olarak da bilinen Tiantian Kullander 30 yaşında hayatını kaybetti.

Amber Group’un Kurucu Ortağı olan ve “TT” olarak da bilinen Tiantian Kullander 30 yaşında hayatını kaybetti. Şirketin resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre, Kullander 23 Kasım 2022 tarihinde uykusundayken beklenmedik şekilde hayata gözlerini yumdu. Evli ve bir çocuk babası olan Kullander, Amber Group’u kurmadan önce Goldman Sachs ve Morgan Stanley şirketlerinde de görev almıştı.

Tiantian Kullander, Hong Kong merkezli Amber Group’u kurmanın yanında espor şirketi Fnatic’in yönetim kurulunda da yer alıyordu.

Amber Group Resmi Sitesindeki Taziye Mesajında Duygu Dolu Sözler Yer Aldı!

Amber Group resmi sitesindeki taziye mesajında Tiantian Kullander için şu ifadeler kullanıldı:

“Arkadaşımız ve Kurucu Ortağımız Tiantian Kullander’in 23 Kasım 2022 tarihinde uykusunda beklenmedik bir şekilde aramızdan ayrılmasını derin bir üzüntü ve kederle bildiririz. TT, saygın bir düşünce lideriydi ve endüstri için bir öncü olarak gösteriliyordu. Derin bilgisi, işbirliği yapma isteği ve başkalarına her zaman yardım etme arzusu sayısız yeni şirkete ve kişiye önemli faydalar sağladı. İçgörüleri ve yaratıcılığı birçok projeye, kişiye ve topluluğa ilham oldu. Üzüntümüzü kelimelerle ifade edemiyoruz. TT’nin mirası yaşayacak ve TT’nin tutkusu ve hayali olan Amber’ı sektörümüzün lideri yapmak için daha çok çalışacağız.”

Amber Group

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain haberi için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version