Muhabbit

AMC Shiba’yı Ödeme Yöntemi Olarak Kabul Etmeyi Planlıyor!

AMC, Shiba Inu’yu ödeme yöntemi olarak

amc entertainment

amc entertainment

AMC Entertainment, müşterilerine ödeme yöntemi olarak Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve DOGE’u sunmayı planladığını açıklamıştı.

En başlarda sadece Bitcoin, Ethereum ve Litecoin için destek sunacağını açıklayan şirket, kısa süre içinde DOGE’u da sisteme entegre etmek istediğini belirtmişti.

Bunu bir Twitter oylamasına sunan AMC CEO’su Adam Aron, kullanıcılardan olumlu geri bildirim alınca, çalışmalara başladığını söylemişti.

Henüz teknik olarak altyapı hazırlayan şirket, geçtiğimiz günlerde yine bir Twitter anketi ile karşımıza çıktı. Adam Aron, takipçilerine, Shiba Inu ile ödeme yapma konusunda ne düşündüğünü sordu.

Takipçileri neredeyse %85 oranında “evet” oyu kullandı. Bu neredeyse 97.000 kişiye eş değer bir oran.

AMC son zamanlarda kripto para ve blockchain sektörüne ilgi göstermeye başladı. Hatta geçtiğimiz haftalarda şirketin CEO’su Adam Aron kendi özel kripto para birimlerini çıkartmayı bile düşündüğünü belirtmişti.

Bunun yanı sıra şirket, BitPay cüzdanı aracılığı ile müşterilerine kripto para ile hediye kartı satmaya başladı.

AMC CEO’su NFT’lere Sıcak Bakıyor!

Eylül ayının başlarında AMC CEO’su, bir röportajda hatıra sayılabilecek sinema biletlerini NFT şeklinde satılması ile ilgili fikirlerini sunmuştu.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Shiba Inu, ciddi bir yükseliş trendine girerek piyasa değeri bakımından DOGE’u kısa bir süreliğine geride bırakmıştı. Etherscan’den edindiğimiz bilgilere göre günlük Shiba Inu işlemleri 140.000’i aşmış durumda.

Shiba Inu ekosistemi, merkeziyetsiz bir borsa ile genişlemeye devam ediyor. ShibaSwap isimli bu borsa, toplam kilitli değer olarak 537 milyon $’ı bünyesinde barındırıyor.

Elde ettiğimiz bilgilere göre an itibarıyla ShibaSwap üzerinde 29 farklı token işleme açık. Bunun yanı sıra son 24 saat içinde platformda 176 milyon $’lık hacim oluştu.

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version