Muhabbit

AMC, The Walking Dead NFT Koleksiyonu Çıkarıyor

Yürüyen Ölülerden Yeni Hamle!

AMC

walking dead

Popüler TV dizisi The Walking Dead son sezonuna başlarken, yeni NFT koleksiyonu da piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Çok tutulan TV dizisinin yapımcı firması AMC, Şubat 2022’de çıkacak olan dizinin son sezonuyla eş zamanlı olarak bir NFT koleksiyonu çıkaracak. Koleksiyonda zombi kıyameti serisine ait NFT’ler bulunacak. Ayrıca koleksiyonda unutulmaz karakterlerin yanı sıra diziden esinlenerek yapılmış 3D animasyonlu NFT’lerde bulunacak.

Koleksiyon, 20 Şubat 2022 tarihinde satışa sunulmaya başlanacak. Twitter üzerinden yapılan duyuruda koleksiyon için Orange Comet ile anlaşıldığı da bildiriliyor.

Orange Comet ayrıca sınırlı sayıda “Yürüyen Erişim Kartı” satacak. Bu kartlar sonraki NFT satışlarına erken erişim şansı sağlayacak. Kart sadece 24 saat satışta kalacak ve yıl sonuna kadar bir daha kart satılmayacak.

The Walking Dead NFT’leri Eluvio üzerinden mint edilecek

Eluvio, Ethereum Virtual Machine ile uyumlu bir blok zinciri üzerine kuruludur. Ancak Ethereum’a göre NFT mint etmek daha verimlidir. Ayrıca daha çok çevre dostu bir blok zinciridir.

Fox Creative Labs’ın “Maskeli Şarkıcı NFT”leri için Eluvio’nun teknolojisini kullandı. Ayrıca WWE ile olan ortaklığından da yararlandı.

Orange Comet ise profesyonel NHL takımları New York Adalıları ve Seattle Kraken ile de çalıştı.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

The Walking Dead Sandbox’ta

The Walking Dead 8 Temmuz 2021 tarihinde Sandbox oyununa katılmıştı. Rick Grimes ve Michonne gibi unutulmaz karakterler 3D piksel halleriyle oyuna giriş yapmıştı. Tabii ki zombi kıyameti de onlarla birlikte gelmişti.

sandbox

Yeni oyun modunda oyuncular kaynak toplayarak zombilere karşı kendilerini korumaları gerekiyor. Ayrıca oyun pazarında The Walking Dead temalı eşyalarda bulunuyor.

Sandbox’taki The Walking Dead dünyasında binlerce arazi satıldı. NFT olarak satılan bu arazileri bilinen isimlerde satın aldı. Bunların arasında Snoop Dogg, Adidas, Deadmau5 ve Warner Music Group’ta var.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version