Muhabbit

Amerika Ulusal Beyzbol Liginde Taraftarlar Dogecoin İle Bilet Satın Alabiliyor!

Taraftarlar, bu ay Oakland Athletics’i izlemek için Amerika Ulusal Beyzbol Ligi biletlerini Dogecoin’i kullanarak satın alabilir.

Dogecoin

dogecoin-muhabbit

Amerika Ulusal Beyzbol Ligi en üst seviye profesyonel beyzbolun oynandığı lig olarak öne çıkıyor. Popüler beyzbol ligi, kripto paralar ile taraftarlara bilet alma şansı sunuyor. Taraftarlar 100 Dogecoin’e 2 bilet alabiliyor.

Taraftarlar, Oakland Athletics’in bu ay Toronto Blue Jays ile karşılaşmasını izlemek için biletlerini Dogecoin ile satın alabilirler.

Oakland A’lar olarak da bilinen ekip, 3 Mayıs’tan 6 Mayıs’a kadar 100 Dogecoin ile 2 kişilik bileti satın alma şansı sunuyor. Normalde ortalama 80 $’a alabileceğiniz iki bileti Dogecoin ile 43 $’a alabilirsiniz.

Beyzbol takımı, Bitpay aracılığıyla ödeme kabul ediyor.

Oakland Athletics ilk kez Mart ayında kripto para alanında aktif hale geldi ve 1 BTC karşılığında altı kişinin beraber izleyebileceği kombine biletler satmaya başladı.

Beyzbol takımının Dogecoin’i benimsemesinin sebebi, “coin”in hem insanlar tarafından çok sevilmesi, hem de hiçbir içsel değere sahip olmamasına rağmen Honda, Ford ve Twitter gibi ana akım şirketlerinden pazar payı olarak yüksek olması DOGE’yi eşsiz kılan unsurlardan biri olarak görülmesi olabilir.

İronik bir şekilde Dogecoin bu kadar popüler olmadan ve fiyat noktasında artış yaşamadan önce çok önce, Dogecoin kurucusu Billy Markus tüm Dogecoin’lerini satmış ve 2015 yılında kazandığı parayla bir Honda Civic alabilmiştir.

Daha fazla haber için : Öne Çıkanlar

Haberlere anında ulaşmak ve daha fazla bilgi için Telegram grubumuza katılabilirsiniz ..

Son Yazılar

Exit mobile version