Muhabbit

Amerika’nın En Hızlı Büyüyen Şirketlerinden Biri: Bitcoin Depot!

Kripto para ATM firması Bitcoin Depot, Amerika’nın en hızlı büyüyen özel şirketleri arasında yer aldı!

kripto atm

kripto atm

Kripto para ATM ve ağ şirketi Bitcoin Depot, 2021’de Amerika Birleşik Devletleri’nde en hızlı büyüyen özel şirketlerden biri oldu.

Şirket, Inc. Magazine’de Amerika’nın en hızlı büyüyen 5000 şirketi arasında 357’inci sırada yer aldı. Kripto para ATM şirketi geçen sene de 1103’üncü sırada yer almıştı. Böylelikle şirket art arda iki yıl listeye girmiş oldu.

Bir basın açıklamasına göre Bitcoin Depot CEO’su Brandon Mintz, pandemi gibi zorluklara rağmen hızlı büyüyen şirketler listesine girmelerini, bu sektörde ne kadar çok çabaladıklarına bağladı. Daha sonra Mintz sözlerine şu şekilde devam etti:

İşimizi genişletmek, benzersiz bir kimliğe ve kültüre sahip başarılı bir şirket kurmak için geçtiğimiz birkaç yıl boyunca titizlikle çalıştık. Geçen yılın beklenmedik koşulları ve pandemi ortamı göz önüne alındığında, temel finansal hizmetlere erişim sağlayarak küresel ölçekte bankaların yetersiz olduğu yerlere hizmet ederken markamızı oluşturmaya devam edebildiğimiz için şanslıydık.

Kripto Para ATM’leri Dünyada Yerlerini Almaya Başlıyor!

Beş yıl önce kurulan şirket, bugüne kadar 4.000’den fazla kripto para ATM’sini kurup işleterek %1,336 büyüme sağladı. Genişleme planları kapsamında, yakın zamanda ABD ve Kanada’da faaliyet gösteren market zinciri Circle K ile özel bir uluslararası ortaklığı duyurdu.

Kripto para sektöründe artık bir yeri olan Bitcoin Depot, kripto para ATM’lerinin küresel kurulumuna da öncülük ediyor. Önceki raporumuza göre Ağustos 2021’de şirket, günlük yaklaşık 47 Bitcoin ATM’si kurdu.

Kripto para birimlerinin artan popülaritesiyle beraber Bitcoin, özellikle Güney Amerika’da yasal para birimi olarak kabul etmeyi isteyen birçok ülke var. İlk adımı şimdilik El Salvador attı. Son haberlere göre El Salvador’da 300’e yakın Bitcoin ATM’si kuruldu. Honduras da son zamanlarda Bitcoin ATM’lerini alan ülkelerden biri oldu. Sektördeki diğer kripto para ATM şirketleri şimdilik bu bölgeye odaklanıyor.

Son olarak bu yılın başlarında gerçekleşen kripto para rallisinin ortasında önde gelen Bitcoin ATM firması Coin Cloud, 2021’in sonuna kadar dünya çapında 8.000 Bitcoin ATM’si daha kurmayı planladığını duyurdu.

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz..

Son Yazılar

Exit mobile version