Muhabbit

Analiz Raporu 22.11.2020

Bu yazıda şimdiye dek hazırlamış olduğum fiyat analizi yazılarının şu anki durumlarına baktık. Belirlediğimiz destek, direnç ve trend bölgeleri nasıl çalışmış? Beklediğimiz hareketler gerçekleşmiş mi?

Merhabalar herkese, bugün artık pazar günleri klasikleşen “Analiz Raporu” yazısı hazırladım. İlk defa okuyacaklar için kısa bir özet geçeyim. Bu yazıda geçtiğimiz hafta hazırladım fiyat analizi yazılarında verdiğim grafiklerin son hallerine bakacağız.

Avalanche AVAX Fiyat Analizi 14.11.2020

İlgili yazıma buradan ulaşabilirsiniz. Burada üçgen kırılım yönüyle ilgili olarak hedefleri belirtmiştim. Üçgenin yukarı kırılması durumunda üstteki mavi bölgenin hedef olacağını belirtmiştim ve hedefe de ulaşmış durumda. Yani analizimiz başarılı.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

14.11.2020 tarihli Avalanche AVAX fiyat analizi grafiğinin şu anki hali. Sarı dikey çizgiden sonrası analiz yapıldığı zamanın sonrasını göstermektedir.

Chromia CHR Fiyat Analizi 16.11.2020

İlgili yazıma buradan ulaşabilirsiniz. Bu yazıda farklı zaman diliminde ve BTC paritesinde de incelemiştim. Ancak tradingview’de sadece 1 saatlik grafiği paylaşmıştım. Üçgenin aşağıya kırılımıyla birlikte 0,0246$ seviyesindeki desteğine kadar inmiş. Ancak grafikteki mavi bölge daha büyük zaman dilimindeki bir destek bölgesini göstermekte. İşlemi hedefe gitmiş olarak görsek de desteğin hemen üzerinde aşağıya kırıldığından işleme girmemiştim ben.


Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

16.11.2020 tarihli Chromia CHR fiyat analizi grafiğinin şu anki hali. Sarı dikey çizgiden sonrası analiz yapıldığı zamanın sonrasını göstermektedir

Ethereum ETH Fiyat Analizi 17.11.2020

İlgili yazıma buradan ulaşabilirsiniz. Bu yazı şimdiye kadar yazdığım fiyat analizleri yazıları içerisinde en bullish olduğum, yani yükseleceğine güvendiğim grafikti. En üstteki mavi alan büyük zaman diliminde önemli bir dirençti ve bundan önce de test edilmişti. Elde verilere baktığımda kırılmasının muhtemel olduğunu gördüm. Yazıda da buranın kırılmasının olası olduğunu belirtmiştim. Ethereum beni yanılmadı ve bu alanı aşarak 560$’ın da üzerine çıktı.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

17.11.2020 tarihli Ethereum ETH fiyat analizi grafiğinin şu anki hali. Sarı dikey çizgiden sonrası analiz yapıldığı zamanın sonrasını göstermektedir.

Litecoin Fiyat Analizi 19.11.2020

İlgili yazıma buradan ulaşabilirsiniz. Bu yazıyı hazırlarken grafik çok da kendini belli etmiyordu. Haliyle değerlendirmek oldukça zor ve herhangi bir formasyon vs de yoktu. Bundan dolayı sadece genel durum değerlendirmesi yapmıştım. Bundan dolayı bu analizi başarılı veya başarısız olarak sınıflandırmak yanlış olacaktır.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

19.11.2020 tarihli Litecoin LTC fiyat analizi grafiğinin şu anki hali. Sarı dikey çizgiden sonrası analiz yapıldığı zamanın sonrasını göstermektedir.

Bitcoin BTC Fiyat Analizi 20.11.2020

İlgili yazıma buradan ulaşabilirsiniz. Bu yazıda RSI uyumsuluğu ihtimalinden bahsetmiştim. İhtimal diyorum çünkü yazıyı hazırlarken en üstteki mavi alanın üzerinde henüz bir lokal tepe oluşmamıştı. Evet RSI uyumsuzluğu oluştu fiyattaki düşüşle beraber altcoinlerde geri çekilmeler oluştu. Ancak şu an trend döndüğüne dair yeterince veri yok elimizde. Bu geri çekilmeler ile birlikte altlar da retestlerini gerçekleştirdiler ve olumlu bir durum bu.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

20.11.2020 tarihli Bitcoin BTC fiyat analizi grafiğinin şu anki hali. Sarı dikey çizgiden sonrası analiz yapıldığı zamanın sonrasını göstermektedir.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version