Muhabbit

Andrew Yang: “Bitcoin Durdurulamaz” Dedi!

Andrew Yang Amerika’nın teknoloji odaklı başkan adaylarından. Katıldığı programda Yang, kripto paraların Amerikan ekonomisine olası katkısı hakkında konuştu.

Andrew Yang Amerika’nın teknoloji odaklı başkan adaylarından. Katıldığı programda Yang, kripto paraların Amerikan ekonomisine olası katkısı hakkında konuştu. Demokratlar kanadında şu sıralarda dördüncü sıradan aday olan Yang, Bloomberg ile olan röportajında kripto paralardan bahsetmeyi unutmadı. Başkan Trump’ın yanı sıra Bitcoin hakkında kayda değer sözler sarf eden tek kişi konumunda. Başkanlık yarışına katılmadan önce Yang, Silikon Vadisi ile yakın bağları olan önemli bir girişimci olarak biliniyordu. Geçmişte Litecoin’nin Charlie Lee’si ile fotoğrafını da yayınlayan Yang, yeniliğe açık bir başkan adayı. Kripto paralara ilgisi olan bir başkan adayı görmek kripto topluluğu için hayli sevindirici bir durum.

Bloomberg’den Joe Weisenthal’a konuşan Yang, Abd’deki kripto para regülasyonlarının şu anki durumunun eksik ve yetersiz olduğunu belirtti. Bu yasaların acilen revize edilmesi gerektiğini savundu. Ayrıca mevcut eyalet düzenlemelerinin inovasyonun önündeki en büyük engel olduğunu belirtti.

Aslında her eyalet farklı dijital varlık yasalarına sahip.

Wyoming Eyaleti’nin yeni tasarısını örnek gösteren Yang, Eyalet Meclisi’nin yeni tasarısının güzel bir örnek teşkil ettiğini belirtti. Bildiğiniz üzere 1 Mart’ta yürürlüğe girecek tasarıyla Wyoming eyaletinde kripto paralar varlık olarak tanınacak. Tasarı kanunlaştığında Bitcoin, Eos ve Ripple gerçek para birimi olarak kabul edilecek. Dolayısıyla ürün alım-satımında resmi olarak kullanımına izin verilmiş olacak. Geçtiğimiz ay Eyalet Meclisi şirketlerin geleneksel depolama sertifikalarına ek olarak kripto para depolamaları ve sertifikaları için bir çalışma başlatmıştı. Tasarı için çalışan Wyoming Blockchain Komisyonu, eyaleti bir kripto para merkezi haline getirmek için kolları sıvamış durumda. Başkan adayı Yang kripto paraların yüksek potansiyeline inandığını sözlerine eklemeyi unutmadı. Diğer eyaletlerdeki mevcut düzenlemelerin sektöre sermaye akışını kısıtladığı yönündeki düşüncelerini özellikle vurguladı. Bitcoin de dahil olmak üzere kripto paraların üzerindeki katı yasaların doğru olmadığını sözlerine ekledi.

Çünkü deneseniz bile düzenlemelerle durduramazsınız.

Başkanlık için iddiası bulunan, sokakta ve özellikle sosyal medyada gençler tarafından büyük destek bulan Yang’ın Bitcoin için pozitif sözler sarf etmesi sektör açısından büyük önem taşıyor. Önümüzdeki dönemde başkanlık iddiasını arttırması kripto paralar için pozitif yönde etki yaratabilir.

Son Yazılar

Exit mobile version