Muhabbit

Angelic’e Topluluk Rütbe Sistemi Getiriliyor!

Bir blockchain metaverse oyunu olan Angelic, topluluk rütbe sistemini ve avantajlarını duyurdu.

Metaverse Game Studios‘un geliştirdiği blockchain tabanlı bir metaverse oyunu olan Angelic, topluluk rütbe sistemini duyurdu.

Solana Blockchain üzerinde çalışan Angelic, geçtiğimiz ay sektörün gözde kuruluşlarından 10 milyon dolar yatırım almıştı. Oyundan yine kısaca bahsedecek olursak; Angelic, Dark Science Fiction (Karanlık Bilim Kurgu) olarak tasarlanan sıra-tabanlı bir rol-yapma oyunu. Oyuncular ekip oluşturarak belirli bazı bölgelerin kontrolünü sağlamaya çalışıyor. Aynı zamanda ekipler diğer gezegenlere kolonize olabilir ve düşmanlarla çatışmalara girebilir.

İlginizi çekebilir: Blockchain Tabanlı Metaverse Oyunlarına Bir Yenisi Daha Ekleniyor!

Yeni yapılan duyuruya göre, artık topluluktaki aktif üyeler kendilerine özel ödül ve avantajlar sağlayan rütbeler alabilecekler. Bu sayede topluluk üyelerinin katılımının artması ve daha keyifli bir oyun deneyimi yaşamaları hedefleniyor.

Infested, Old One, Neo-Human, Angel ve Goddess olmak üzere toplamda beş rütbe var. Her rütbe, belirlenen eylemleri tamamladığında belli bir miktarda puan alabilir. Ayrıca bu rütbelere erişim Discord aracılığıyla olabilir fakat katılmak için bir Discord hesabının açılmasına gerek yok.

Puanlama Sistemi

Öncelikle üyelerin nasıl puan kazanabileceğine bir bakalım. Sonra bu puanların toplamında ulaşabilecekleri rütbelere ve her bir rütbenin avantajlarını anlatalım. Hazırsanız başlayalım 🙂

1 ila 5 Puan

Aşağıda listelenen etkinlikler, katılan üyelere 1 ila 5 puan kazandırabilir.

Sınavlar: Sınavları geçenler puan alacak.

Yarışmalar: Puanlar ödül olarak verilecek.

Tanıtım etkinlikleri: Tanıtım etkinliklerine katılmak ve anlamlı bir etki yaratmak puan kazandırabilir.

Diğer üyeler tarafından beğenilme: Üst seviye üyeler, alt seviye üyelere puan vermeyi teklif edebilir.

Etkinliklere katılma: Üyeler; AMA’lar, Inside Angelic ve Happy Hour gibi art arda 3 Angelic etkinliğine katılarak puan kazanabilirler.

Arkadaşları Discord’a davet etmek: Discord’da eski bir rütbeye ulaşan 3 gerçek arkadaşın yönlendirmesi için puan verilebilir.

Özel eylemler: Anlamlı etkinlikler için metaverse ekibi tarafından puanlar verilebilir.

5 Puan

Telegram Top 100 ve Discord Top 100 seviyelerine ulaşan üyelerin her biri 5 puan kazanabilir.

10 Puan

Telegram Top 75 ve Discord Top 75 seviyelerine ulaşmak, üyelerin her birine 10 puan kazandıracak.

15 Puan

Telegram Top 50 ve Discord Top 50 seviyelerine ulaşmak, üyelere 15’er puan kazandıracak.

20 Puan

Telegram Top 10 ve Discord Top 10 seviyelerine ulaşmak üyelerin her birine 20’şer puan kazandıracak.

5 ve 20 puan kategorilerindeki başarılar için puanlar her ayın başında hesaplanacak ve sadece yeni üyelere verilecektir. Üye belirtilen seviyeden düşerse puanları da geri alınacak.

Şimdi puan sistemini öğrendiğimize göre, bu etkinliklerin üyelerimize hangi rütbeleri ve faydaları sağlayabileceğini görelim.

Topluluk Rütbeleri

Infested

Bu rütbenin sınırsız sayıda üyesi olabilir ve seviye 1’in altındaki herkes bunu alabilir. Infested rütbesine sahip üyeler yalnızca sohbet gruplarına erişebilir ve diğer ortak gruplara erişimleri yoktur.

Old One

Bu rütbenin sınırsız sayıda üyesi olabilir ve seviye 1 ile 10 arasındaki herkes bunu alabilir. Eski bir rütbeye sahip üyeler, ortak gruplara erişebilir ve konuşabilir.


Neo-Human

Bu rütbe sınırsız sayıda üyeye sahip olabilir ve 10 puan kazanan veya 11 üstü seviyeye ulaşan üyeler bunu alabilir. Neo-Human rütbesine sahip üyeler, kendileri veya daha üst seviyedeki kullanıcılar için tasarlanmış özel kampanyalara katılabilirler. Ayrıca VIP sohbete ve Nexus Demo’ya erişebilecekler.

Angel

Bu sıralamadaki rütbeler, Discord topluluğunun yalnızca yüzde 1’i tarafından kullanılabilir. Bu yüzdeye ulaşıldığında, mevcut yer sayısını azaltmak için gerekli puan sayısı artırılacaktır. 50 ve daha fazla puan kazanan üyeler bu rütbeyi alabilirler. Angel rütbesine sahip üyeler, daha üst düzey kullanıcılarla özel olarak tasarlanmış kampanyalara katılabilirler. VIP sohbete ve Nexus Demo’ya erişim kazanacaklar. Ayrıca topluluk oylama faaliyetlerine katılacaklar ve özel bir Angel hatıra paketi alacaklar. Bununla birlikte Angel seviyesindeki üyelerin katılabileceği özel bir oyun loncası da olacak.

Goddess

Goddess, bir topluluk üyesinin alabileceği en yüksek rütbedir. Bu sıralamadaki rütbeler, Discord topluluğunun yalnızca %0,01’i tarafından kullanılabilir. Yüzdeye ulaşıldığında, mevcut yerlerin sayısını azaltmak için gerekli puanların sayısı artırılacaktır. 100 puan kazanan üyeler bu rütbeye erişebilir.

Goddess rütbesine sahip üyeler, kendileri için özel olarak tasarlanmış kampanyalara katılabilir. VIP sohbete ve Nexus Demo’nun her aşamasına erişim kazanabilir. Ayrıca topluluk oylama faaliyetlerine ve DAO’ya dahil olabilir. Goddess rütbesine sahip üyeler özel bir oyun loncasına katılabilir ve metaverse ekibiyle konuşabilecekleri Goddess Chat’e erişebilir. Son olarak; Goddess rütbesi üyeleri NFT ve token satışları için whitelist’e alınır ve avantajlar bunlarla da sınırlı kalmayacaktır.

Daha fazla Metaverse Haberleri için: Metaverse Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version