Muhabbit

Animoca Brands, Dijital Emlak Ticaret Platformu Upland İçin, 18 Milyon Dolarlık Fon Topladı!

Elde edilen finansmanının üç aşamalı bir strateji oluşturmaya devam etmek için kullanacağı belirtildi.

Animoca-Upland

Animoca-Upland

NFT tabanlı dijital mülkiyet ticaret oyunu ana şirketi Upland, Hong Kong merkezli Animoca Brand liderliğindeki bir finansman turundan 18 milyon dolarlık fon topladı. 

Gerçek dünya adreslerine bağlı dijital mülklerin satın alınmasını ve satılmasını içeren oyun, şimdiden 2 milyondan fazla NFT satın alan 100.000’den fazla “arazi sahibini” platforma çekmiş durumda.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Upland kurucu ortağı Dirk Lueth, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Mountain View tabanlı oyun şirketi finansmanının üç aşamalı bir strateji oluşturmaya devam etmek için kullanacağını söyledi. İlk aşamada ise, New York ve San Francisco gibi şehirlerde adreslere bağlı sanal arazi satmayı içeren altyapı çalışmalarının destekleneceği belirtildi.

Oldukça popüler olan oyun şu anda oyuncuların işletmeleri yönetebilmesi için dijital bir ekonomi oluşturmaya odaklanıyor. Birden fazla aşaması bulunan oyunda, Lueth, üçüncü aşamanın “karma gerçeklik” olacağını söyledi.

Dev Şirketlerden Fon Sağlandı

Son olarak düzenlenen bu yatırım turunda oldukça önemli şirketlerin bulunduğu görülüyor. Bunlar arasında, OneTeam Partners, Block.one, Alumni Ventures Blockchain Fund, Global Founders Capital; eski SoftBank yönetici ortağı Michael Ronen, Vorhaus Advisors’ın Mike Vorhaus ve Transform Group CEO’su Michael Terpin gibi isimler yer alıyor.  

Girişim sermayesi şirketinin kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Yat Siu bir basın açıklamasında, Animoca Brands‘in Upland’ın mobil uygulamalara odaklanmasından ve oyuncularının ABD doları karşılığında birbirlerine dijital varlık satabilmelerinden özellikle etkilendiğini söyledi. 

Lueth, Upland’ın oyuncuların NFT’lerini başka yerlerden kullanabilmeleri için birlikte çalışabilirliği desteklemeye odaklandığını söyledi. 

“Kullanıcıların, meta veri deposunun farklı uygulamaları arasında geçiş yapabileceği bir platform inşa etmek istiyoruz.”

Bunun bir kısmının, kullanıcıların diğer blok zincirlerinden NFT’leri içe aktarabilecekleri ve bunları meta veri tabanında kullanabilecekleri bir NFT portalı başlatacağı belirtiliyor. Bu durumun, başka bir pazardan satın alınan bir NFT’yi kullanarak bir dijital sanat galerisi işletmek veya araba yarışlarına katılmak gibi etkinlikleri desteklemeye yardımcı olabileceği söyleniyor.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version