Muhabbit

Animoca Brands Metaverse Projesi “Mocaverse”in İlk NFT’lerini Duyurdu!

Mocaverse, Animoca Brands çevresi için hazırlanıyor

Dünyaca ünlü Web3 oyun şirketi Animoca Brands, 15 Aralık 2022 tarihinde telif haklarını aldığı “Mocaverse” açık dünya metaverse evreninin NFT koleksiyonunun duyurusunu yaptı.

Hong Kong merkezli şirket yaptığı resmi açıklamada PFP NFT koleksiyonunun şirketin Web3 ekosistemini ve metaverse merkezli projeleri desteklemek amacıyla yapıldığını bildirdi. Mocaverse NFT koleksiyonu, Animoca Brands’ın, portföy şirketlerinin ve ortaklarının ortak değerlerini ve ahlakını temsil edecek. Açıklamada NFT koleksiyonunun 2023 yılının ilk çeyreğinde çıkacağı belirtildi.

Mocaverse koleksiyonu 8.888 parçadan oluşacak. 5 farklı takıma ait olacak karakterlere “Moca” adı verildi. Takımların isimleri; Dreamers, Builders, Angels, Connectors ve Neo-Capitalists olacak. Takımların her birinin Web3’te farklılık yaratmış kişilikleri temsil edeceği de açıklandı.

Mocaverse, 4 farklı özellikteki aleme ayrılacak ve her biri koleksiyonun temel sütunu olacak. Bu sütunların isimleri ise “learn”, “play”, “build” ve “do good” olacak. Alemler, kullanıcıların fikir alışverişinde bulunmaları, yeni bilgiler aramaları ve bir topluluk olarak büyümeleri için bir alan olarak işlev görecek.

Moca’ların sahipleri üyeliğin çeşitli faydalarından da yararlanacak. Bunlar arasında “learn”, beraber öğrenme (uzman AMA’ları gibi), “play”, beraber oyun oynama (özel oyun girişi biletleri ve oyun içi varlıklar aracılığıyla), “build”, beraber inşa etme (hızlandırma programları) ve “do good” beraber güzel etkinlikler düzenlemek (örgütlenmek ve sosyal problemlere katkıda bulunmak) olacak.

Mocaverse, Animoca Brands’ın alt şirketleri, ortakları ve ekosistemdeki diğer projelerin daha güçlü bir iletişim kurması için tasarlandı. Animoca Brands’ın portföyü sürekli büyüyor ve çoktan 380 projeden fazla oldu. Web3 endüstrisi üzerine odaklanan şirketin portföyünde blok zinciri oyunlarından e-sports’a, çeşitli platformlardan pazar alanlarına kadar birçok çeşit proje bulunuyor.

Animoca Brands’ın Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Yat Siu, Mocaverse hakkında şunları söyledi:

“Animoca Brands’ın topluluğu tüm dünyaya ve açık metaverse’e yayılıyor. Mocaverse’te sadece ailemiz ve arkadaşlarımız arasında Web3 kültürünü şekillendiren ve bu alanın geleceğini yaratan geliştiriciler ve liderler yer alıyor. Mocaverse, ekiplerimiz ve portföyümüz arasındaki bağlantıları güçlendirirken daha sinerjik bir topluluk oluşturma ve bir sonraki harika projeleri ve platformları oluşturmanın yeni yollarını oluşturma fırsatıdır.”

Mocaverse için Moca NFT’eri Nasıl Alınır?

Mocaverse NFT’leri şu anda sadece Animoca Brands ailesi ve arkadaş çevresi için ayrılmış durumda. Moca NFT’si alabilecekler arasında:

Mocaverse için ayrıca uygunluk kriterleri daha sonra açıklanacak. Uygun olan kişiler için ücretli ve ücretsiz ayrı mint kotaları olacak. Şirket, uygun olan kişilere e-posta attığını belirtti. Ancak uygun olup e-posta almayan varsa kendileriyle iletişime geçmeleri gerektiğini de duyurdular.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha Fazla Metaverse Haberleri İçin: Metaverse Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version