Muhabbit

Animoca Brands, NFT Platformu Bondly’a Yatırım Yaptığını Duyurdu!

Animoca, yaptığı yatırımla, NFT’lerin zincirler arası kullanımını iyileştirmeyi hedefliyor.

Animoca-brands

Animoca-brands

Fungible token (NFT) oyun geliştiricisi Animoca Brands, NFT platformu Bondly’a önemli bir yatırım yaptığını duyurdu.

Yakın zaman önce yayımlanan bir açıklamaya göre, Animoca, yatırımın ardından Bondly’de çoğunluk hisseye sahip olacak.

Animoca başkanı ve kurucu ortağı Yat Siu, yeni girişim ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“NFT’ler aracılığıyla gerçek dijital mülkiyeti yönlendirmemize önemli ölçüde yardımcı olacağı için Bondly’de çoğunluk hissesi aldık ve bu gelişmeyi, oyunun geleceği ve açık meta verinin ortaya çıkması için çok önemli görüyoruz.”

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Yatırımın bir parçası olarak, Bondly’ın launchpad’i ve zincirler arası köprüler dahil NFT teknolojisi, Animoca’nın oyun ürünlerine dahil edilecek. Yapılan duyuruya göre, Animoca, oyuncuların oyun içi NFT varlıklarını farklı blok zinciri ağları arasında taşımasını sağlamak için Bondly’nin NFT teknoloji çözümleri paketini kullanmak istiyor.

Animoca lideri ayrıca, şirketin Bondly’nin ürünlerinin blockchain oyun geliştiricisi ve yan kuruluşları için oldukça faydalı olduğunu düşündüğünü dile getirdi.

“Bondly’ın NFT takas protokolü, pazar yeri ve zincirler arası NFT para basma ve köprülerinin mükemmel potansiyel uygulamalarını görüyoruz.”

Bondly yatırımı, Animoca’nın mayıs ayında şirketi 1 milyar dolarlık değerlemeye iten başarılı bir sermaye artırımının ardından yaptığı harcama çılgınlığındaki en son yatırım olarak dikkat çekiyor. Siu’ya göre Animoca, sektördeki ayak izini genişletmek için daha fazla NFT teknoloji şirketi arayışında.

Animoca’nın şu anda OpenSea ve Dapper Labs gibi NFT alanında önde gelen isimler de dahil olmak üzere 100’den fazla şirkete yatırım yaptığı biliniyor.

Bondly Güvenlik Sorununu Çözdü

Animoca’nın yeni şirkete yatırım yapması, Bondly’nin Temmuz ayında bir güvenlik sorunu yaşamasının ardından geldi. Bilindiği üzere yakın zaman önce projenin yerel tokenı, şüpheli bir saldırı haberleri sonucunda %60 oranında düşüş göstermiş ve yatırımcıların çoğu bakiyelerini çekmişti.

Bondly CEO’su Harry Liu, bu konu ile ilgili yaptığı açıklamasında ise saldırıdan bu yana protokolde yapılan iyileştirmeler sonucunda projenin güvenlik altyapısının yükseltildiğini ve şu an için her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version