Muhabbit

Animoca Brands, Oyun Ekosistemi Yatırımlarına Devam Ediyor!

Şirket, oyun geliştirme stüdyosu Grease Monkey Games’i satın aldığını duyurdu.

Animoca Brands nft

Animoca Brands nft

NFT ve sanal dünyalar odaklı oyun geliştiricisi Animoca Brands, yakın zaman önce yaptığı açıklama ile mobil odaklı oyun geliştirme stüdyosu Grease Monkey Games’i satın aldığını duyurdu.

Yapılan açıklamada Grease Monkey Games’in mevcut yönetimi ve işleyişinin, satın alma işleminden sonra olduğu gibi devam edeceği belirtildi. Şirket, blok zinciri entegrasyonu, NFT’ler ve oyna kazan yetenekleri gibi işlemlere uyumlu hale gelebilmek için Animoca Brands ile yakın işbirliği içinde çalışacak.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Avustralya merkezli Grease Monkey Games bugüne kadar motor sporları merkezli oyunlara odaklandı. Bunlar arasında, 2015 yılında Torque Burnout ve 2017 yılındaki Torque Drift yer ünlü oyunlar yer alıyor. Bilindiği üzere belirtilen bu her iki oyun da, popüler otomobil üreticilerinin lisanslı araba versiyonlarını içeren, oynaması ücretsiz oyunlardır.

Animoca Brands’in kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Yat Siu, yeni anlaşma hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Grease Monkey Games, kataloğumuza yalnızca heyecan verici oyunlar eklemekle kalmayıp, aynı zamanda geliştirme yeteneklerimizi de önemli ölçüde artıracak.”

Animoca Brands Ekosistemi Büyümeye Devam Ediyor

Son dönemlerde Animoca, oyun ve metaverse stratejilerini desteklemek için yüz milyonlarca dolarlık fon topladı.

Animoca, 2017 yılında CryptoKitties’in yaygın başarısının bir sonucu olarak Dapper Labs’a yatırım yaparak NFT’lerin büyümesinde birçok önemli dönüm noktasıyla yakından bağlantılıdır.

İlginizi çekebilir: CryptoKitties Nedir?

2020’de Animoca, Metaverse’ün yan kuruluşu The Sandbox için 3 milyon dolarlık sanal arazi NFT’lerini satmadan önce F1 Delta Time oyununun lansmanı için Formula 1 ile küresel bir lisans anlaşması imzaladı. Son olarak Kasım 2021’in başında The Sandbox , NFT metaverse tabanını genişletmek için 93 milyon dolar daha topladı.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version