Muhabbit

Animoca Brands Polygon İle Ortaklık Kuruyor!

REVV motor sporları ekosistemi Polygon’a taşınıyor.

Animoca brands

Animoca

F1 Delta Time yayıncısı Animoca Brands, yapmış olduğu açıklama ile Ethereum Katman 2 çözümü Polygon ile bir ortaklık kurduğunu duyurdu.

Ortaklık kapsamında, REVV token’lı motor sporları ekosisteminin tamamı, F1 Delta Time’dan başlayarak tamamen Polygon ağına yerleştirilecek. Polygon’da REVV, Ethereum’dakiyle aynı şekilde oyun denemeleri satın almak ve NFT’leri satın almak için kullanılabilecek. Bu, oyuncuların Ethereum blok zincirindeki aşırı gas ücretleri tarafından engellenmemesini sağlayacak. Oyun içi eylemlerin çoğu, tamamlamak için bir işlem gerçekleştirmeyi gerektirdiğinden, yüksek gas ücretleri, blockchain tabanlı oyunları sekteye uğratmaya başladı. Bu tür oyunların çoğu, oynayarak kazanma fırsatları sunduğundan, bu aynı zamanda geri dönüş potansiyelini de sınırlıyor.

Bilindiği üzere yakın zaman önce  yeniden markalaşma yoluna giden Matic Network, Polygon adı ile yoluna devam etmeye karar verdi. Polygon, Ethereum ölçeklendirme ve altyapı geliştirmek için oluşturulan katman 2 çözümdür. Yapılan bu yeni markalaşma ile şirket ikinci katman toplayıcı ve birlikte çalışabilirlik kolaylaştırıcısı olma yolunda stratejik bir değişikliğe gitmiş oldu.

Animoca’nın REVV token ekosistemi şu anda motor sporlarıyla ilgili üç oyundan oluşmaktadır. F1 Delta Time ile birlikte, yardımcı program token’ı Moto GP ve Formula E’ye dayalı olarak gelecek iki oyunda kullanılacak.

Geçen yılın Aralık ayında, F1 Delta Time oyunundaki dünyaca ünlü Monaco Grand Prix pistinin % 5’ini temsil eden bir fungible token (NFT), açık artırmada yaklaşık 222.000 $ değerinde 9 milyon REVV token’ı fiyatı ile satın alınmıştı. NFT’lerin çok popüler olduğu son dönemlerde Animoca’nın atmış olduğu bu adım platformun daha aktif ve yaygın bir şekilde kullanılmasına ve bunun yanında NFT ekosistemine katkı sağlayacak gibi görünüyor.

Polygon Hakkında

Polygon Network, Plasma çerçevesini ve merkezi olmayan Proof-of-Stake (PoS) doğrulayıcıları ağını kullanarak varlık güvenliğini sağlarken zincir dışı hesaplama için yan zincirleri kullanarak ölçeği elde eden bir Katman 2 ölçeklendirme çözümüdür.

Polygon Network, yüksek işlem ücretleri ve uzun işlem süreleri dahil olmak üzere mevcut blockchain platformlarıyla ilişkili bazı sorunları çözmeyi amaçlamaktadır.

Daha Fazla NFT Haberleri İçin: NFT Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version