Muhabbit

Animoca Brands Star Atlas Partnerliği Açıklandı!

Animoca Brands, Star Atlas ile partnerliğini duyurdu. Partnerlik ile birlikte platformlar arası bir iş birliği hedefleniyor.

Animoca&Star-Atlas-Muhabbit

Animoca&Star-Atlas-Muhabbit

Blockchain oyunları ve eğlence tarafında önemli işler gerçekleştiren Animoca Brands, Solana üzerinde çalışan Star Atlas ekosistemine hissedar olarak dahil oldu.

Partnerlik ile birlikte platformlar arası bir iş birliği hedefleniyor. Blockchain oyunları ekosistemindeki geliştirmeleri bir adım daha öteye taşımak için güçlerini birleştiren iki ekip, güçlü yanlarını ortaya koyarak çalışmalarını sürdürecek.

Star Atlas Hakkında

Solana (SOL) ekosistemi üzerine çalışan ve yeni jenerasyon bir blockchain oyunu olarak öne çıkan Star Atlas, yine Solana tarafından geliştirilen “Wormhole” teknolojisi sayesinde hem Solana üzerindeki hem de Ethereum üzerindeki ERC-20 formatındaki tokenlerle zincirler arası işlem gerçekleştirilmesine imkan tanıyor.

Yeni partnerlik ile ilgili Star Atlas kurucusu ve CEO’su Michael Wagner’in açıklamaları şu şekilde:

Animoca Brands ve Star Atlas ortaklığı; yeni nesil oyunculara, hayaperestlere ve eskiden mümkün olmayan metaverse ekonomisindeki kullanıcılara sınırsız potansiyeli ile tüm imkanları tanımak için güç verecek.

Animoca Brands Başkanı Yat Siu’nun partnerlik ile ilgili açıklamaları ise şu şekilde:

Star Atlas ekibi, meta-evrenin ekonomik gelişimine liderlik ediyor. Animoca Brands olarak Star Atlas’ta bulunan teknolojinin ve potansiyelin farkındayız. Blockchain tabanlı oyun ve oyun ekonomisini şekillendirmek için birlik çalışmayı dört gözle bekliyoruz.

Animoca Brands Hakkında

Animoca Brands, blockchain sektöründe özellikle oyun ve eğlence alanında lider bir şirket olarak tanımlanabilir. Financial Times’ın Hızlı Gelişen Şirketler Asya-Pasifik 2021 listesinde kendine yer bulan Animoca Brands REVV ve SAND token geliştirmelerinden de sorumlu ekip olarak öne çıkıyor.

The Sandbox, Crazy Kings ve Crazy Defense oyunlarını ortaya koyan şirket, aynı zamanda Formula 1, Marvel, WWE, Power Rangers, Moto GP ve Doraemon ile birlikte aktif olarak çalışmakta.

Blockchain oyunları endüstrisindeki gelişmeleri takip ediyor musunuz?

Blockchain haberleri için: Blockchain Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version