Muhabbit

Animoca Brands ve NFT’ler 2020 Yılını Başarı İle Geçirdi!

Animoca Brands ve NFT’ler verimli bir yıl geçirdi.

Blockchain eğlence şirketi Animoca Brands tarafından paylaşılan yakın tarihli bir açıklamada, şirketin geçtiğimiz yıl NFT sektöründe atmış olduğu adımlar ve elde etmiş olduğu kazançlar hakkında detaylı bilgilerin yer aldığı görülüyor.  

Açıklama incelendiğinde ortaya çıkan ilk şey, şirketin 2020 yılında 10 ay içinde toplamda 52 milyon dolar gibi etkileyici bir nakit akışı elde ettiği görülüyor. Ayrıca 2020 yılı Animoca Brands için, nWay, Inc., Quidd, Gamee Limited ve Lympo gibi sayısız satın alma ile geçen birkaç örnek oldu.

Oyun tarafında ise, 2020 yılında gözle görülür bir artış görüldü. Örneğin Formula 1′i ilgilendiren ve araba ve pist satın almaya izin veren, aynı zamanda ilgili varlıkları stake ederek yarışlara katılan F1 Delta Time gibi etkinlikler göze çarpıyor. Bunun yanında The Sandbox ve diğer sporları da kapsayan WWE Undefeated mobil oyunu da kayda değer işler arasında yer alıyor.

Genel anlamda herkes için zor geçen bir yılın ardından Animoca Brands ve NFT tabanlı oyunları için kesinlikle verimli bir yıl olduğunu söyleyebiliriz. Halihazırda tüm dünyada etkisini gösteren ve hala devam eden pandemi sürecinde sektörün odağını alacak olan daha önemli haberlerden dolayı iletişim kurmak ve içerik üretmek zor oldu.

Ancak bu duruma rağmen Animoca Brands, Battlepalooza, Star Girl, MotoGP, Formula E gibi daha da zengin ve piyasaya sürülecek proje ve oyunlarla dolu bir 2021 yılını ve ayrıca en son satın almalarla bağlantılı yeni gelişmeleri dört gözle bekliyor olacak.

2021 Yılı Da Verimli Başladı

Son olarak, 2021 yılının başında Animoca Brands ve NFT’ler için yine harika bir başlangıç olduğunu söyleyebiliriz. Bu gelişmeler göz önüne alındığında 2021 yılı, henüz yaklaşmamış olanlar da dahil olmak üzere tüm kullanıcıların katılabileceği turnuvalarla dolu bir yıl olabilir. Oyun dünyası ve blockchain teknolojisinin birleşimi ve bunlarla bağlantılı işleri sıklıkla görebiliriz.

Daha Fazla NFT Haberleri İçin: NFT Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version