Muhabbit

Animoca Brands, Web3 Yatırım Hedefini 1 Milyar Dolara Düşürdü!

Animoca Brands, Web3 yatırım fonu beklentisini yarı yarıya düşürerek hedefini 1 milyar dolar olarak belirledi!

Kripto para piyasalarında yaşanan düşüşler, büyük borsaların iflas haberleri ve hack haberleri derken birçok şirket bu düşüşlerden payına düşüne aldı. Bu şirketlerden biri de Animoca Brands oldu. Web3 ve oyun şirketlerinin önemli yatırımcılarından biri olan Animoca Brands, Web3 yatırım fonu beklentisini yarı yarıya düşürerek hedefini 1 milyar dolar olarak belirledi. Hatırlayacağınız üzere şirketin kurucusu Yat Siu yakın zaman önce yapmış olduğu açıklamasında yatırım fonu beklentisini 2 milyar dolar olarak belirlemişti. Anlaşılan piyasalarda yaşanan belirsizlik Animoca Brands’in yatırım hedefini düşürmesinde oldukça etkili oldu.

İlginizi Çekebilir: Animoca Brands, Metaverse Alanındaki Dev Adımını Duyurdu!

Hong Kong merkezli blockchain yazılım şirketi Animoca Brands, geçtiğimiz ay blockchain teknolojsi alanındaki girişimleri için daha fazla sermayeye ihtiyaç duyan şirketlere odaklanacağını belirtip şu açıklamalarda bulunmuştu:

“Birçok geleneksel yatırımcı için büyümeye geç bir aşamaya yatırım yapmak daha güvenlidir. Riski çok daha yüksek olan bir tohum girişimine yatırım yapmaktan çok farklı. Bir ayı piyasasında, genellikle olan şey, konsantrasyonun piyasa liderlerine gitmesidir. Koşullar ne olursa olsun büyümek için desteğe ihtiyaç bulunuyor.”

Animoca Brands

Web3 Yatırım Hedefini Yarı Yarıya Düşürdü!

Hong Kong merkezli şirketin başkanı Yat Siu, yapmış olduğu yeni bir Twitter Spaces röportajında Animoca Capital için bu çeyrekte yaklaşık 1 milyar dolar toplamak istediğini ifade etti. Şirketin gelecek planlarından bahseden Yat Siu, ilk olarak 1. çeyreği hedeflediklerini ilerleyen süreçlerde durumun netleşeceğini dile getirdi.

Zor piyasa şartlarına da değinen Yat Siu, bu alana hala ilgi duyduklarını ayrıca belirtti. Hong Kong merkezli şirketin başkanı Yat Si, mevcut ilk hedeflerinin 2023’ün ilk çeyreğinde bu fonu tamamlamak olduğunun da altını çizdi.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version