Muhabbit

Animoca Brands’in Yeni Projesi Açıklandı!

Animoca Brands’in yeni projesi Phantom Galaxies!

Animoca brands

Animoca

Animoca Brands ve Blowfish Studios’un geliştirdiği yeni uzay macerası Phantom Galaxies için bir sinematik fragman yayınlandı!

2022 yılında çıkış yapacak olan oyun, konsollar ve PC için geliştiriliyor.

Phantom Galaxies, galaksiler arası bir macera sunacak olsa da oyun, askeri bilim kurgu hayranlarının da aşina olduğu unsurları bünyesinde barındıracak. Oyuncular, “mecha” görünümlü robotları kontrol ederek oyun evrenini keşfedecek.

Sinematik fragmanda da görebileceğiniz gibi Phantom Galaxies, “hayatta kalma ve hakimiyet” üzerine geliştirilen bir oyun olarak öne çıkıyor. Oyuncular, insanlığı sonsuza dek yok etmeyi amaçlayan “gizemli bir savaşçı uygarlık” olan Sha’Har’ı alt etmek ile uğraşacak.

Oyuncular, sahip oldukları ekipmanları, düşmanları alt etmek, oyun evrenini keşfetmek ve insan ırkını kurtarmak için kullanacak. Bununla beraber oyunda yapılan seçimler, bütün oyun evrenini etkileyecek ve alternatif sonlara sebep olacak.

Phantom Galaxies NFT Ürünlerini de İçerecek!

Tahmin edebileceğiniz gibi Phantom Galaxies, NFT ürünlerini de bünyesinde barındıracak. Yani oyuncular, sahip oldukları ekipmanların dijital mülkiyetini de elinde bulunduracak.

Phantom Galaxıes’in Sinematik Fragmanı

Fragmanda oyuncular, oyunun kendilerine sunacağı aksiyonun bir kısmını görebilir.

Oyun, benzersiz bir açık dünyada yeni becerileri ve yetenekleri elde etmek gibi geleneksel Role Playing Game (RPG) ögelerini de sunacak.

Henüz çıkış tarihi belli olmayan oyun, gelecek yıl içinde oyuncularla buluşmayı bekliyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version