Muhabbit

Anonymous Hacker Grubu Rusya’nın İnternetine Saldırı Düzenlemeye Düşünüyor!

Anonymous, genellikle devlet teşkilatlarına ait sitelere saldırılar düzenleyerek protesto eden bir hacktivist grubudur.

Anonymous Rusya

Anonymous Rusya

Anonymous, çeşitli hackerlardan oluşan uluslararası bir oluşum olarak biliniyor. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırmaya başlamasıyla beraber Anonymous, yeni hedefinin Rusya’nın interneti olacağını söyledi.

Hacker grubu, Ukrayna’ya yapılan işgal üzerine Rus hükümetinin internet sitelerine saldıracağını açıkladı.

Şimdiye kadar Anonymous, Rusya Savunma Bakanlığı’nın veri tabanını ve Rusya’daki devlet tarafından işletilen çeşitli televizyon kanallarını hacklediğini açıkladı.

Bununla birlikte Russia Today’den (RT) bir sözcü, Anonymous’un son açıklamasının ardından Russia Today internet sitelerinin DDoS saldırısına uğradığını söyledi.

Anonymous, Rus Hükümeti Web Sitelerine Saldıracak!

Anonymous, genellikle devlet teşkilatlarına ait sitelere saldırılar düzenleyerek protesto eden bir hacktivist grubudur. Dünya’nın en büyük hacker topluluğu olan Anonymous, Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmeye başladıktan sonra Vladimir Putin ve Rus hükümetine siber saldırılar düzenlemek istiyor.

Anonymous, savaşla alakalı bir tweet paylaştı.

Anonymous Twıtter

Rusya masum insanları bombalamak için bomba kullanıyor olabilir, ancak Anonymous Rus hükümetinin web sitelerini öldürmek için lazerleri kullanıyor.

Anonymous, savaşla alakalı tweetler atmaya devam etti.

Anonymous Twıtter

Nükleer silahlar en kötü silahlardan birisidir. Bir ülkenin lideri nükleer silahları destekliyorsa, o liderin ortadan kaldırılması o ülkenin insanlarına bağlıdır. Bir lider dünyadaki yaşamı nükleer tehditlerle rehin aldığında, liderliklerini kaybederler.

2003 yılında kurulan Anonymous, V for Vendetta filminden hem görünüş hem de felsefe olarak etiklenmiştir. Anonymous hackerları kimliklerini saklamaya özen gösterir. Yayınladığı videolarda yüzlerinde maske vardır ve ses değiştiriciler kullanırlar.

Grubun sloganı ise şu şekilde:

Biz Anonymous’uz. Orduyuz. Affetmeyiz. Unutmayız. Bizi bekleyin!

Russia Today (RT) Büyük DDoS Saldırılarından Etkilendi!

Raporlara göre Anonymous, devlet tarafından işletilen Rus TV kanallarını hackleyerek Ukrayna yanlısı savaş görüntüleri içeren vatansever müzikleri yayınladı. Haber şirketi Russia Today, (RT) büyük bir DDoS saldırısından sonra Anonymous tehdidini ciddiye aldı.

Bir RT sözcüsü, konu ile alakalı şunları söyledi:

Anonymous tarafından yapılan açıklamadan sonra, RT’nin internet siteleri, yaklaşık 100 milyon farklı cihazdan büyük DDoS saldırılarına maruz kaldı.

Rusya Ukrayna Kripto Para

Anonymous’un bir lideri ve hiyerarşisi yoktur. Anonymous’a bağlı herhangi bir kişinin kimliği bilinmediği için yapılan eylemlerin tam olarak kim tarafından yapıldığı bilinmez. Ancak böyle olsa bile Anonymous, son on yılda önemli siber saldırıların arkasında olduğunu iddia etmekten gocunmadı.

Bitcoin Haberleri İçin: Bitcoin Haberleri

Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version